Бареков става адвокат на Северозапада в Брюксел

Бареков става адвокат на Северозапада в Брюксел | StandartNews.com

Лидерът на „България без цензура" награди победителите в националния рали шампионат

Монтана. Николай Бареков обяви, че става адвокат на Северозапада в Брюксел.

„В мое лице имате защитник и в Европа и в националния ни парламент", каза лидерът на
България без цензура пред кметовете на Монтана, Криводол и Бойчиновци. Бареков и тримата градоначалници организираха първия етап на националния шампионат по рали-крос.

„Северозападна България заслужава повече - по-добри пътища и по-добра инфраструктура, категоричен бе Бареков в монтанското село Мадан. Тук инфраструктурата е в окаяно състояние. Имаме чудесни пилоти, добри коли, но не и пътища. Политиците вадят дивиденти на гърба на обикновените хора, които всеки ден страдат от пълното безхаберие на цялата политическа класа", посочи той.

40 коли се състезаваха на пистата в първия кръг от националния шампионат. Състезанието се провежда в 8 кръга. България без цензура се включи в организирането и осигуряването на наградния фонд.
ББЦ е и един от спонсорите на „Старт N", който спечели първото място във временното отборно класиране. След него финишираха „Жико моторспорт" и „Ара моторспорт". В първа дивизия индивидуален победител стана Емил Минчев от „Старт N", пред Стойно Георгиев и Владимир Димитров. Във втора дивизия най-бърз бе Пламен Цветков, следван от Андрей Колев и Радостин
Генчев. В най-сериозната трета дивизия най-добро представяне постигна Васко Василев от „Старт N", а до него на почетната стълбичка се качиха Румен Киров и Иван Живков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай