АБВ с 13 разлики от другите партии

АБВ с 13 разлики от другите партии | StandartNews.com

София. Има 13 различия между АБВ и останалите партии. АБВ е за възраждане на държавността – в противовес на задкулисието и пренебрегването на легитимните, институционални механизми за формирането на управленска политика. Това заяви президентът (2001-2012) Георги Първанов по време на откриването на предизборната кампания на АБВ в НДК.

И така направи паралел между номера на коалицията в интегралната бюлетина - 13. "Влизаме в най-трудните избори за България. Ние тръгваме на избори с много конкретни послания и искаме да дадем пример", обяви водачът на листата Ивайло Калфин. "Първият приоритет на АБВ е Европейският съюз да достигне до всички граждани", каза още той. И допълни: "Искаме справедлива държава".

"В момента данъци се събират от най-бедните хора, а няма данък за наследство, за високи доходи или за финансови операции", отбеляза Калфин. АБВ ще настоява за единни правила за минимални условия на труд. От формацията ще се борят и за въвеждане на професионално образование. Калфин заяви, че евродепутатите от АБВ ще бъдат най-добрите евродепутати. Както и да бъде подредена листата на АБВ с преференциалния вот от избирателите, тя ще бъде успешна, заключи водачът на листата на АБВ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай