Силвия Кацарова - огън от любов

Силвия Кацарова - огън от любов | StandartNews.com

Силвия Кацарова, истинска жрица на попа и рока, убеди българския свят, че за любовта възрасти и прегради няма - другият си го знае от каменната ера. Тя е щастлива с втория си съпруг Любомир Димитров и преживява ренесанс в кариерата си. Неотдавна направи страхотен концерт и вече мисли за следващите си шоута - защото леността на примадоните й е чужда, а открай време знае, че не се лежи на стара слава. Миналото лято с колеги организираха супертурне с хитовете на Тончо Русев. Тогава отново стана ясно, че не цяла България е чалгаджийница.

"Никога не е късно човек да е щастлив. Важното е да узрее за своята промяна. Дълго време се подготвях за моята", споделя Силвия, която не дели хората на турци и на българи, а на добри и лоши. Артистичната й душа се оставя в плен и на други вдъхновения. Тя рисува - пейзажи, портрети, къщи... Теди носи същия талант. Един ден може би двете ще направят голяма изложба.

Силвия е прочута сред приятелите си като стопроцентова търсачка на силни туристически усещания. Тя и мъжът й често обикалят екзотични места като Шри Ланка и Кения.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай