Мюзикъл и вкусни гозби на прием в АУБ

Мюзикъл и вкусни гозби на прием в АУБ | StandartNews.com

Традиционният прием ще събере на едно място общността на Американския университет в България и представители от благоевградската общественост. Събитието е идния понеделник от 18,30 часа.

Президентът на университета Страци Кулински ще изрази своята признателност към представителите от Благоевград за съдействието и подкрепата, които АУБ получава през годините. Кратко обръщение ще поднесе и кметът на града Атанас Камбитов. Тази година гостите на приема ще имат възможност да видят откъс от най-новия мюзикъл „Хвани ме, ако можеш!", чиято премиера ще бъде ден след това. Всички присъстващи ще могат да опитат подбрани ястия от Латвия, Русия, Монголия, Казахстан и Виетнам.

Приемът за представители на благоевградската общественост е в чест на предстоящото дипломиране на двадесет и втория випуск студенти на университета. На събитието са поканени общинското и областното ръководства, народните представители, избрани от региона, представители на културни, образователни и бизнес организации от Пиринския край.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай