Понеделник,

Мюзикъл и вкусни гозби на прием в АУБ

От: Администратор -
743
Мюзикъл и вкусни гозби на прием в АУБ
A
A
A

Традиционният прием ще събере на едно място общността на Американския университет в България и представители от благоевградската общественост. Събитието е идния понеделник от 18,30 часа.

Президентът на университета Страци Кулински ще изрази своята признателност към представителите от Благоевград за съдействието и подкрепата, които АУБ получава през годините. Кратко обръщение ще поднесе и кметът на града Атанас Камбитов. Тази година гостите на приема ще имат възможност да видят откъс от най-новия мюзикъл „Хвани ме, ако можеш!", чиято премиера ще бъде ден след това. Всички присъстващи ще могат да опитат подбрани ястия от Латвия, Русия, Монголия, Казахстан и Виетнам.

Приемът за представители на благоевградската общественост е в чест на предстоящото дипломиране на двадесет и втория випуск студенти на университета. На събитието са поканени общинското и областното ръководства, народните представители, избрани от региона, представители на културни, образователни и бизнес организации от Пиринския край.


Всички новини от категория СтандАРТ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички