Вторник,

Дават 500 лв. стипендия на студент по ПР

От: Администратор -
Дават 500 лв. стипендия на студент по ПР
A
A
A

Българско дружество за връзки с обществеността (БДВО) започва да събира кандидатури на студенти за носител на стипендията „Проф. Тодор Петев" за 2017 г. Стипендията беше създадена в края на миналата година в памет на учредителя и почетен председател на организацията и ще бъде връчвана всяка година на български студенти в сферата на комуникациите.

Всички желаещи студенти бакалаври или магистри, изучаващи ПР, комуникации или маркетинг, ще могат да кандидатстват с есе на тема „Промени в обществата, промени в общуването". То трябва да бъде свързано с комуникациите, със социалната среда в момента и в него да бъдат използвани идеи от творчеството на проф. Тодор Петев – книги или публикации. Есето трябва да бъде изпратено до 11 февруари 2017 г. на мейл office@bdvo.org, заедно с контакти на кандидатстващия. Стипендиантът за настоящата година ще бъде обявен до края на следващия месец.

Годишната стипендия на БДВО „Проф. Тодор Петев" ще е в размер на 500 лв., а носителят й ще има възможността да участва безплатно на всички платени събития и обучения, организирани от БДВО през настоящата година.

Есетата на студентите ще бъдат оценявани от жури, в които влизат Мануела Дюлгерова-Тотева, Председател на БДВО, Тодор Тодоров Петев, изкуствовед и син на проф. Петев и д-р Александър Христов, преподавател по ПР и член на УС на БДВО. Критериите за оценка ще бъдат оригиналност и личен принос, познаване на комуникациите и социалните процеси и познаване на творчеството и научните интереси на проф. Петев.


Всички новини от категория СтандАРТ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички