Петък,

Чрез онлайн игра висше училище дава стипендии в евро

От: Failed to load user -
3789
Чрез онлайн игра висше училище дава стипендии в евро
A
A
A

Добрич. Международният колеж в Добрич ще раздаде стипендии в евро като награда в онлайн игра, подобна на "Стани богат", която колежът организира по повод Световната седмица по предприемачество, съобщават от школото. Целта е да се мотивират младите хора да бъдат креативни, иновативни, да развиват своето въображение и новаторски дух, като в надпреварата могат да участват ученици и студенти. Играта се състои от 15 въпроса, като при затруднение играчите могат да се възползват от 3 жокера - статистика на отговорите, 50 на 50 и насочващ жокер),

допълват още от колежа. Училището е определило и наградите - след 3-и, 6-и, 10-и и 15-и въпрос участникът печели т.нар. "сигурни суми" - т.е. дори при грешен отговор по-нататък, той прибира тази сума.

За всеки даден правилен отговор на посочените по-горе въпроси участниците печелят стипендия за обучение в съвместните британски бакалавърски/магистърски програми на ВУМК (Варна/Добрич) и Cardiff Metropolitan University, Великобритания - за три верни отговора - 250 евро стипендия, за 6 верни отговора - 500 Евро стипендия, за верни отговори на 10 въпроса - 750 евро, и на всички 15 въпроса, ако е отговорено вярно - 1000 евро стипендия. Всички желаещи да играят трябва да се запишат до 21 ноември, като подадат данни на имейл, посочена в сайта на Висше училище международен колеж Добрич, като всеки регистриран ще получи линк и достъп (username and password) до играта, който ще е валиден в продължение на 3 дни от изпращането му. Участниците имат право да играят само веднъж. Победителите ще бъдат оповестени на 15 декември 2014.


Всички новини от категория СтандАРТ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията