Звезди и партньорства: Равносметката е хубава

Звезди и партньорства: Равносметката е хубава  | StandartNews.com

Астрологична прогноза за периода от 12 до 18 декември 2015 година

Седмицата събира няколко звездни съчетания. Те биха могли да осветлят мислите ни, подхранвайки ги с информация за добрите страни на днешния ден, докато очакват да не сме пасивни, да не приемаме ролята на странични наблюдатели.
Следователно, предстои ни делова и действена седмица.

Периодът стартира с взаимодействие Слънце/Уран, Меркурий/Нептун, Венера/Нептун, Венера/Плутон. Транзитиращото Слънце от знака на Стрелец центрира техните въздействия в посока промяна на погрешните или непрецизните ни представи за делничното. Вибрациите на Венера ни дават идея как да се преборим с тревожността, характерна за поведението на съвременния човек.

През дните между 12 и 14 декември е редно да отдадем заслужено внимание на силата на планетата Уран. В този момент тя е в хармония със Слънцето и въздейства положително върху всичко като носи изненади и превръща обичайните задачи в приятно занимание. Убедена съм, че периодът ни предоставя възможност да надскочим проблемите в бита и да дадем нов тласък на творческите си търсенията, както и да разкрепостим изявата си на обществената или професионалната сцени.

Овен

Във вихъра сте

Невъзможно е да се разминете без равносметка за преживяното през годината. Това ще е за вас най-приятната част от предстоящите дни. Вие ще сте във вихъра си - ще подготвяте празника с мисъл за бъдещето. Не се страхувате да го кажете. Преди да се отдадете на тези мероприятия, хубаво е да погледнете още по-сериозно на професионално-служебните ангажименти. Те ще вървят заедно с напредването на аспекта Слънце/Уран и ще ви поднасят изненади до последния работен ден от прогнозата. Не си навивайте на пръста, че подозирате този или онзи в заговор. Венера/Плутон преувеличават нещата, както и ни вкарват в заблуждение, когато сме готови да си повярваме.

Телец

Воля за успех

Нови планетни взаимовръзки, на първо място аспектите на транзитиращото Слънце с Уран, променят често-често настроението ви. След като се възползвате от свободните моменти през уикенда за чертаене на бъдещи планове, побързайте да се потопите в делника. Моля, действайте методично като отмятате задача по задача. С ум и творчески импулс ще излезете от батаците, може би, защото имате всеотдайната подкрепа на магьосника Уран. Ще допълня, че след 13 декември волята ви за успех е в подем, а околните ще отчетат, че сте в предстартова треска. Висшепоставените са готови да ви възлагат повече и по-отговорни задачи, а колегите да прегърнат идеите ви, които залагат на общите усилия за успеха.

Близнаци

Суетата ви води

Очаквате събития и ги предизвиквате с активно отношение към живота. Човек може да ви открие навсякъде, където нещо се случва. Не се стремите да участвате на всяка цена, но обстоятелствата ви изтласкват напред. Мнозина ще се огледат и ще преценят, че могат да влязат в обществено-политическия живот заради идеи, каузи, които отскоро са придобили значение за тях. Май всеки ще осъзнае, че близко до себе си има един представител на знака Близнаци, който настоява да бъде чут. След 14 декември се включват Мерукрий/Венера -Уран / Нептун и вашата суетност взема връх. Бих ви поощрила да я използвате, за да промените, подобрите, натъкмите външността си според своите най-смели представи.

Рак

Пазете името си

Не правете нищо, за което не сте сигурни на сто процента, че ако бъде осветлено, няма да не ви е срам, че ще видите името си. Мнозина ще са изкушени да участват в интриги и съюзи, но дълбокият им вътрешен глас настоятелно ще ги възпира от подобна стъпка. На ваше място не бих пренебрегвала неговите сигнали. Възможността от настъпване на усложнения във връзка с пари или финансови договорки, направени към датите 14 -18 декември, нараства с напредването на седмицата. След време ще отчетете сами, че сте позволили общият фон от неясноти и икономически проблеми да повлияе на вашите решения. Дойде моментът да ви припомня събитията от първата седмица на септември. Връщането към тях, може да ви помогне да си изградите вярна представа с днешна дата за необходимите действия.

Лъв

Не критикувайте другите

Актуалните звездни аспекти ви разкрепостяват в общуването. Правят предложение да излезете на обществената или на обществено-политическата сцени. Все пак, бъдете внимателни, когато критикувате и достатъчно предпазливи, когато изказвате мнения. Уран и Меркурий са в играта и могат да ви подведат по отношение на правилното определяне на границите на личните възможности и на въздействието на чара ви. Гарантирано ще успеете да реализирате повече, ако си наложили да действате мълчаливо. Изискванията на планетните вибрации подкрепят и решение да се разчита предимно на собствените сили, да се отказва външна подкрепа дори, тогава, когато предложенията звучат много примамливо.

Дева

Време за близките

Присещате се за своите отговорности, връщате се към задължения и поети преди време ангажименти. Атмосферата на 12/13 декември ви зарежда с настроение и ви предразполага да сте отворени към близките си, да се погрижите за семейството си. Подреждате и украсявате делника и дома си за празниците. Цялото ви поведение говори за желание да сте полезни за онези, с които сте в ежедневен контакт. Разговорите в семейната и в работната среда носят повече дивиденти от всички усилия за преуспяване на професионалната или обществената сцени. Не си мислете, че напълно самостоятелно сте решили да преориентирате интересите си. Вибрациите на Меркурий, Венера и Уран от няколко дни ви подготвят изненадващи ситуации. Разпуснете щедростта си.

Везни

Терзаят ви финансови въпроси

В програмата на вашия делник изплуват стари задължения. Те настояват да им отделите внимание. В същото време, размишлявате за причините, оставили вашите досегашни намерения без резултат. Питате се дали усилията ви са отишли на вятъра или все още има възможност да постигнете желаното? На 13 /14 декември се създават условия за преорганизиране на стратегията си - специално, да откриете добър изход за належащите финансови казуси. Не предрешавайте нито един въпрос, не казвайте да или не преди да направите обстоен анализ на актуалното положение.

Скорпион

Работа на макс

Претрупани сте със задачи, с конкретна работа. Това не ви извинява, дори ви задължава да обръщате внимание на всеки детайл преди да поднесете или изпратите резултата. Към тези задължения се прибавя ангажимент, свързан със семейни дела - грижа за родител или близък човек. Онова, което ще страда през следващите дни, е личното ви време. Някои дори ще преценят, че могат и трябва да отделят от него през почивните дни за търсене на нови възможности в професионалната сфера. Ще са активни в писането или в говоренето по телефона. Ще се свържат с хора, с които отдавна не са контактували. Приемете, че работите за бъдещето и че подготвяте почвата за богат урожай през пролетта и лятото на следващата година.

Стрелец

Нови запознанства

Седмицата настоява вие да преместите акцента на вниманието си върху деловите задачи. Постарайте се да изпълните максимално програмата си. Още повече, че дните от 14 до 18 декември са ви дадени за осмисляне на нови обстоятелства. Възможни са промените в статуса ви на работното място или в бизнеса. Редно е да ви предупредя, че получавате предложения от там, от където ни най-малко не сте очаквали. Присъствието на Уран в комбинацията с вашето рождено Слънце, специално при родените през първата десетдневка на декември, ще поднесе изненади! Това ще наложи да си промените позициите и отношението спрямо конкретни личности. Възможно е да заработите с нови хора, които тепърва ще опознавате.

Козирог

Предложения за бизнес

Звездните аспекти на Меркурий, Венера и Нептун са в благоприятна комбинация към рожденото ви Слънцето ви придават важна роля в роднинските, междусъседските, колегиалните отношения. Толкова много искате нещата ви да се подредят в синхрон със собствения ви замисъл, че за вас няма никакво значение какви са желанията на околните, какво повеляват обстоятелствата с днешна дата. Добрата новина е, че сте заобиколени с хора, които, от своя страна, очакват през вашия успех да се облагодетелстват и поради тази причина са готови да преглътнат много. Още повече, че към 14 декември получавате предложение за съвестна работа, за бизнес-сътрудничество, което ще даде плодове през следващата пролет.

Водолей

Не се плашете от неизвестното

Наложете си да сте максимално наясно със ситуациите. Не се плашете от неизвестността, защото вибрациите на аспектите между Слънце и Уран ви гарантират висок потенциал на жизнена енергия. Бих допълнила, че ако впрегнете сила и воля си в изпълнението на намеренията си, настроението ви ще се подобри, ще повишите и самочувствието си. В същото време, периодът позволявате да правите далечни планове. Причината е в широкомащабното въздействие от страна на планетите: Слънце, Меркурий, Венера, Уран, Нептун и Плутон. Те ви обграждат и ви дават сила, както и вътрешната увереност да вървите към финализиране на предходните си намерения, успоредно с планиране на бъдещето.

Риби

Пазете се от прибързани решения

Надявате се на интуицията си. Възможно е да имате парични затруднения. Има изход и той определено няма да падне от небето, а ще го откриете като използвате своя или чужд интелектуален потенциал, познания или умения. Ако се налага, потърсете компетентна помощ. Трябва да ви предупредя, че бързите решения, появили се изневиделица, също крият опасност. Те не отменят вашето задължение подробно и компетентно да ги оцените. Подканям ви, когато на 14 и на 15 декември някой се опитва да ви привлече на своя страна, внимателно да проучите мотивите му.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай