Звезди и партньорства: Бягане с препятствия

Звезди и партньорства: Бягане с препятствия | StandartNews.com

Астрологична прогноза за периода от 10 до 16 януари 2015 г.

Празниците отминаха, започна работната 2015 година, а с нея се завърнаха предупрежденията от страна на планетите.
Аспектът, който противопоставя Марс и Сатурн, действа от 13 януари и до 17 януари. Освен че ни моли да не сме нетърпеливи, той ще ограничава действията ни, ще изпитва уменията ни за преодоляване на препятствия.

Доста често ще се чувстваме като с вързани ръце, което допълнително ще нагнетява вътрешното безпокойство и усещането за липса на сигурност.

През периода е редно с повече внимание да проследяваме развитието на процесите, както и да се въздържаме от желанието да упражняваме натиск върху обстоятелствата.

Неслучайно акцентирам върху тези изисквания. Има си причина. Към горните въздействия в края на периода се присъединяват противостоящите си Марс и Нептун. Необходимо е да поясня, че последиците от тази звездна конфигурация са многолики. Те се проектират върху поведението и променят визията ни за бъдещето.

Създават у нас погрешното впечатление, че проблемите са леснорешими. Подвеждаме се и се самозаблуждаваме, а способността ни на момента да си дадем ясна сметка за възможностите си и да възприемаме вярно действителността, е ограничена.

Овен

Бързайте бавно

Темата на годината при вас - партньорствата, е водеща за седмицата. Там сте във вихъра си. Родители, близки приятели или родственици ще ви подкрепят в начинанията. Възможно е разговорите с тях да ви отворят очите за нов прочит на актуални събития или на минали такива. Доверявайте им се повече, отколкото на собствената предубеденост. Мога да ви подкрепя за активността, тъй като до края на периода е важно да приключите с темите и с проблемите, появили се в рамките на предходните седмици. Действайте, без да бързате и да се състезавате със себе си. Периодът не одобрява прибързаното лекомислие в нито една от житейските сфери. Още по-малко предразполага към занимания, които изчерпват до последна капка физическите и психическите сили. Помнете, че управителят, Марс /Марс попада в лупичката/ е затруднен да изпълнява ролята си на ваш поддръжник.

Телец

Гони ви ентусиазъм

През седмицата ще ви се наложи да сте по-разговорливи и вежливи, защото повечето от желанията ви преминават през сътрудничество с околните. Необходимо е да ревизирате подхода си, ако до момента не сте постигнали търсения успех. На първо място, оставете си повече време на 11 - 12 и на 14 - 16 януари за разговори и срещи. Очаквам първоначално да сте твърде скептични към предложенията и обсъжданите теми. Постепенно ще осъзнаете, че в дискусията се ражда не само истината, но и отлични идеи. Те ще ви влязат в работа в края на месеца. Важната ви задача днес е да си обезпечите достатъчно от необходимата информация, която да ви изведе невредими от турбуленцията, която след ден два ще създаде във вашия делник "ретроградността" на Меркурий.

Близнаци

Пазете се от двулични хора

Пленени сте от идеи, които все още не могат да намерят реализация. Не се отказвайте. Всичко, което днес почувствате със сетивата и преоткриете с ума си, ще има значение след време. Предполагам, че следващите дни ще посветите на задълбочени занимания. Някои ще започнат нова работа, други ще развият образованието си в нова посока, трети ще потънат в размисъл и усамотени занимания на 13 и на 16 януари. От всичко това има определена полза. Този подход към делничното ви спестява неговите неприятни краски. Неблагоприятният ъгъл между Марс и Нептун /Марс и Сатурн попадат в лупичката/ отваря широко очите ви за идеалите и визиите за живота. За съжаление, не ви защитава от лукавството и притворството на хората, които срещате по пътя ви. От тях вие трябва да се пазите.

Рак

Шефовете ви дебнат

Със старта на годината стартираха доста промени във вашето битие. Всички те имат изрична нужда от вашето внимание. Бъдете все така последователни в преследване на целта - реализация в плана на материалното. Надявам се, че сте се запознали с предупреждението от въведението, съветващо какво трябва да включва поведението ви по време на неблагоприятна планетна връзка между Марс и Нептун /Марс и Нептун в лупичката/. Ако сте го взели предвид, няма да се насадите на лъжовни предложения на 11 и на 12 януари. Всеки от дните през седмицата носи опасност от избухване на скандали и заплитане на интриги. Предлагам ви да сте особено внимателни в професията и съсредоточени върху конкретните служебни задачи на 13 и на 16 януари. Шефове и колеги са настроени да проследяват работата ви, да претеглят качествата ви. Към 30 януари ще получите обратна връзка за това как сте се представили.

Лъв

Отпуснете му края

Партньорството и приятелството са вашата сцена. Всеки ден от седмицата ви предлага различна възможност за изява на чувства и предпочитания. Предоставя ви се шанс да подадете някому ръка. В замяна получавате информация и подкрепа - точно онова, от което се нуждаете. Пожелавам ви да се чувствате свободни в действията си. Планетните влияния изискват вие да живеете във вътрешна хармония и да сте в синхрон с околните и обстоятелствата, за да сте здрави и жизнени. Дните от средата на месеца са изключително продуктивни. Използвайте ги, за да промените своя режим на живот и хранене. Днес всички нововъведения ще се усвояват с лекота. Какво още да си пожелаете ли? А, да. В края на седмицата си позволете повече волности в общуването и по отношение на разходите, развличайте се.

Дева

Бъдете в крак с новото

За дните от разглеждания период вие не сте си набелязали конкретни задачи. И по-добре. Използвайте ги, за да се пренастроите. Необходимо вие е да синхронизирате очаквания с възможности. Околните се занимават със своите си дела и не се интересуват от вас. Дори да се опитвате да им го покажете, в един момент може да се окаже, че действията и размислите ви за живота и отношенията са твърде назадничави. Крайно време е да гласувате повече доверие на нововъведенията в различните сфери от живота, да разкрепостите мисленето си по отношение на нормите в общуването. Активната връзка между Марс и Нептун /Марс и Нептун попадат в лупичката/ предполагат да виждате зад повърхността на нещата, за да имате вярна преценка за събития и хора. 11, 12, 14 и 15 януари ви предоставят идеалните условия да влезете в ролята на участник в процесите, както и да изпратите ясни послания до околните какво очаквате от тях.

Везни

Пестете сили

Вие се надявате все така да продължите да работите на пълни обороти. Силата на вашия чар и контактността ви подсигуряват възможности за начинания в професионалната сфера, както и за ново начало в живота. Мнозина обмислят промяна. Вярно е, че не при всички тя едва ли ще има онези грандиозни размери, които притежава в мислите им и все пак. Дните около средата на януари са подходящи да вземете решение къде искате да работите, къде смятате, че е най-добре да живеете и с кои хора възнамерявате да общувате. Твърде важни размисли, за да могат да се намерят отговори в рамките на няколко дни, но тъй като вие вече много сте напреднали в тази посока с конкретни действия, нищо чудно да изненадате околните с готови решения. Единственото, което смятам да ви препоръчам, е да не сте толкова щедри и лекомислени, докато пръскате енергията и парите си. Настоящият момент изисква да акумулирате жизнени и материални сили за себе си.

Скорпион

Предстоят важни разговори

Продължавате да разчиствате проблеми от предходната година. Заради присъствието на силна дисхармонична връзка между Марс, Сатурн и Нептун /Марс, Сатурн и Нептун попадат в лупичката/ се налага да го правите предпазливо, припомняйки си подсещанията от общата част към текста. Започващата седмица напълно ще затвърди у околните усещането, че е трудно да ви следват и че още по-трудно е да предвиждат стъпките ви. Повече яснота по въпросите, които ви вълнуват, ще внесат обстоятелства и хора по време на разговори на 10, 11 и на 12 януари. Не се колебайте да се възползвате от получената информация или да се доверите на съвет, даден ви на една от посочените дати. Време за отдих едва ли ще ви остане. Това обаче не трябва да ви служи за оправдание. Налага се на 13 и на 16 януари да помислите как да щадите енергията си. Не повдигайте теми за обсъждане, за които сте наясно, че товарят психиката ви.

Стрелец

Преосмисляте 2014-а

Вие се променяте и този процес става с изричното ви желание. Стремите се да обхващате пълноценно, всестранно събитията и да сте активни, да участвате в случването на нещата. И няма как да не е така, при положение, че въздействието на силните аспекти на периода между Марс, Сатурн и Нептун /Марс, Сатурн и Нептун попадат в лупичката/ се проектира директно върху знака ви. Зад всичко, което днес преживявате и получавате, стоят ваши предходни действия, постъпки, решения. Неслучайно се въздържахте от инициативи с краткотраен ефект през последните месеци. Наближава да видите резултата. На този общ фон, проекцията на Нептун върху знака на Риби продължава да настоява за предпазливост и дори мнителност към околните. Не казвам, че трябва да я пренебрегнете точно сега. Дори имам предложение - да си дадете кратка пауза от 13 до 16 януари за преосмисляне на събитията от началото на новата календарна година.

Козирог

Помнете: Медалът има две страни

Трудно се пренагласяте към делничния ритъм. В семейството, в дома ви, в живота на близките ви произтичат промени, които трябва да се осмислят. Не е важно колко значими биха били те за бъдещето, същественото за вас е да разберете причините, които ги пораждат, и така да научите повече за самите себе си. Няма да се изненадам, ако някои от вас променят уж на шега свои привички, като внесат в дневния си режим елементи, почерпени от чуждия опит или пример. Медалът има обратна страна: околните също ще се вглеждат във вас и в постъпките ви, дори ще ви копират. В другия си край около средата на месеца, седмицата ще ви изправи през наложителността да следите по-зорко за нещата си, да проявявате бдителност на работното място, внимателно да използвате инструменти и уреди.

Водолей

Не давайте заеми

Далечни и близки планове за пътувания и за промени в делника пълнят мислите ви и ще задържат вниманието ви на 10, 11 и на 12 януари извън хектиката на деня. Вие сте убедени, че фантазиите ви могат да ви отведат до невероятно нестандартни решения. Подмяната на реално с желано е подбудена от присъствието на дисхармоничните връзки на Марс с Нептун /Марс и Нептун попадат в лупичката/. Запитайте се, моля, как околните ще ги възприемат? Разминаванията между вас и заобикалящите ще са видни още на 13, а след това на 16 януари. Предлагам ви да се възползвате от дните, за да приведете своите намерения в синхрон с общия тон на събитията. Още повече, че задачите ви през този период не позволяват да свършите всичко сами. Нито един момент от седмицата не е подходящ за важни решения във финансовата и материалната сфера. Не се препоръчва да задлъжнявате или да давате заем.

Риби

Осмисляте поведението си

Делникът нахлу в живота ви без предупреждение. Вие имате не само много работа, но и планирани срещи, които не можете да откажете, защото се чувствате неподготвени. Притеснени сте, защото ви е трудно да ги квалифицирате и оттам да предпоставите позицията си. Не е нужно да избързвате. Нищо от онова, което сега ще се случва, не е спешно. Дните 13 и 16 януари са ви дадени за размисъл и за избор на позиция, на поведенческа линия. Тези предупреждения се отнасят както за работно-служебните ви отношения, така и за личния живот. Мнозина, по волята на обстоятелствата, ще се съсредоточат върху семейните и партньорските взаимоотношения. Възможно е те да имат нужда от освежаващата струя на промяната. Не е наложително да го разбирате в прекия смисъл на думата и да организирате пътуване. Един спокоен разговор, проведен на 10 или на 11 януари, ще свърши много добра работа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай