Звездев води сирачета на цирк

Иван Звездев е всеизвестен любимец на децата

Звездев води сирачета на цирк | StandartNews.com

Иван Звездев ще бъде супергерой за две мънички момиченца. Той е скритият коз в първата история в "Предай нататък", която ще видим днес.

Криси и Симонка от Перник остават без майка и баща и за тях се грижи единствено баба им Станка. Тяхната история трогва Светослава и Деси, които решават да се обърнат към екипа на Наталия Симеонова, за да ги накарат поне малко да се усмихнат. Иван Звездев е любимият готвач на Криси и затова е избран да им гостува и да ги развесели. Той им приготвя ухайна мусака, а после ги завежда на цирк.

Във втората част ще видим продължението на историята на Асен от Пловдив. Той не престава да вярва, че ще се изправи от инвалидния стол, на който е бил прикован след нелеп инцидент. Хиляди зрители подпомогнали финансово лечението му в Словакия, а сега от предаването ще покажат напредъка му.

Третата история е наречена "В очакване на мама" и разказва за 35-годишната Калина от Пловдив, която е пометена от автомобил на пешеходна пътека на 3 февруари тази година. Оттогава майката на трите деца Йоана, Павлина и Калоян е в кома. Този инцидент съсипва 47-годишния й съпруг Иван, който е претърпял тежък инфаркт преди две години. Всичко това става все по-тежко, защото съпругът е безработен и доходите на семейството били грижа на Калина. Ситуацията изглежда почти безнадеждна до момента, в който се намесва екипът на "Предай нататък. При втората среща на Наталия Симеонова с Иван и децата те ще отидат на оглед за общинско жилище. През това време трите му деца се забавляват с помощта на приятелите на "Предай нататък" - куклено-драматичен театър "Хенд". Всичко това ще окуражи семейството.

Благодарение на благодетели Иван ще получи възможността да поеме грижите за Калина за първия месец, като я настани в хоспис, където тя ще получава нужните й 24-часови медицински грижи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай