Звезден сблъсък в шоуто на Цитиридис

Люси Дяковска и Рафи се изправят срещу Галин и Бони в ефира на bTV

Звезден сблъсък в шоуто на Цитиридис | StandartNews.com

„Живей с усмивка, а не с майка си“ - това пожела с намигване към феновете си чаровният водещ на „Шоуто на Николаос Цитиридис“ по време на гостуването си в предаването „120 минути“. Още в първото издание от новия сезон на шоуто зрителите ще станат свидетели на супер смешен футболен двубой с по-различни и забавни правила и то без видео асистент рефер. В него ще се изправят отборите на Шоуто срещу този на Звездите, а в лицето на звездния отбор ще видим Тервел Пулев, Алекс и Дани Петканови, Прея и Дивна.

Сред новостите в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ през есента ще са различни тематични вечери, сред които: вечер В мрежата, Comedy вечер, Парти и Секси вечер, а в „титаничен сблъсък“ в Междузвездни игри още в първия епизод ще се изправят поп-отборът на Люси Дяковска и Рафи срещу попфолк звездите Галин и Бони.

По време на гостуването си при Светослав Иванов Николаос сподели с огромно вълнение, че в шоуто най-накрая отново ще има публика и бенд, а през сезона ще ни забавляват много звездни гости и ще видим музикантите в неочаквани роли и задачи.

„Лятната почивка беше време за равносметка, a сега сме готови за шоу с много изненади. Гответе се и вие!“, заяви с усмивка Николаос Цитиридис.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай