Зодиак: Рибите са в страхотна форма, стрелецът е отворен за нови идеи

Днес е ден за почивка и интроспекция

Зодиак: Рибите са в страхотна форма, стрелецът е отворен за нови идеи | StandartNews.com

Днес е ден за почивка и интроспекция, кзва астроложката Ивелина Печева в прогнозата си за сайта tribune.bg. Нараства ролята на интуицията. Препоръчително е да останете вкъщи, да се заемете с битови проблеми. В идеалния случай трябва да сте напълно сами и да „рестартирате“ главата си: помислете за желанията си, преодолейте страховете, настройте се на победата. Звездите ще склонят към хаос мислите и делата  ви. Като се има предвид фактът, че емоционалният фон на деня обещава да бъде напрегнат, очевидно е, че хаосът може да стане разрушителен. В такива дни хората често правят нелогични неща, карат се за дреболии, губят предпазливост и забравят за чувството за мярка. За да не ви се случи това, дайте почивка на нервите си, като посветите този ден на нещо просто, спокойно и възможно най-положително.

Овен

Днес ще сте по-сериозни от обичайното. Помислете внимателно за предимствата и недостатъците на своите планове и не губете излишно време. Фокусирайте се само върху най-належащите неща в работата.

Телец

Избягвайте да си губите времето в ненужни обяснения. Никой не трябва да знае вашите планове и намерения. Възможно е да загубите нещо важно или  да пропуснете някое събитие. Намалете темпото, научете се да се наслаждавате на мига.

Близнаци

Преди да вземете решения днес, помислете как ще се отразят на бъдещето ви в утрешния ден. В любовта се научете да разчитате внимателно езика на тялото на вашите ухажори. Може да открият послания, които думите не ви казват.

Рак

Отдръпнете се настрани от хората, които крадат от вашата енергия и винаги от всичко са недоволни. Вашето настроение зависи до голяма степен от вашата компания, затова общувайте само с хора с позитивни чувства.

Лъв

Днес трудно ще може да ви се устои на чара, тъй като носите слънцето със себе си, където и да се появите. Ще чуете комплименти, които ще ви накарат да се почувствате специални. В крайна сметка ще видите, че хората забелязват вашите качества и усилия и това ще ви насърчи да се стараете още повече.

Дева

В работата нещата се развиват спокойно и без проблеми. Избягвайте да влизате в дискусии и разговори с хора, които бързо избухват. Не обвинявайте себе си за недоразуменията в любовта – вината винаги е на двама.

Везни

Най-красивите неща в живота са безплатни, просто трябва да се научите да се възползвате от тях. Днес останете малко по-дълго в прегръдката на партньора си, вгледайте се в усмивката на детето си, помиришете цъфналите цветя ...

Скорпион

В службата не се опитвайте да бъдете прави на всяка цена, понякога можете да направите грешка и вие. Малко сте разсеяни и не толкова физически активни. В любовта бъдете по-отворени и с чар ще постигнете всичко, което искате.

Стрелец

Заредени сте с енергия и оптимистичен дух, но избягвайте опасни ситуации и екстремното поведение. Нещата се случват бързо, затова дръжте очите си отворени. Бъдете отворени за нови идеи.

Козирог

Проверявайте източниците си на информация и не предприемайте нищо, докато не сте убедени, че е вярна. Нещата около вас ще се движат с ускорено темпо, но останете спокойни и се наслаждавайте на всеки момент от живота си.

Водолей

Вашият ентусиазъм и оптимизъм ви отвеждат в правилната посока и разговорите, които ще проведете ще повишат духът и настроението ви. Не забравяйте да намерите време за себе си и да се отпуснете.

Риби

Около вас има аура на мистерия и сте в страхотна форма. Самото ви присъствие създава мир и спокойствие у другите. Търсейки обаче съвършенството в любовта, може да пропуснете малките и истински неща.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай