Зодиак: Ползотворен ден за телците, водолеят с ново самочувствие

Стресът днес ще дойде в повече на представителите на почти всички зодии

Зодиак: Ползотворен ден за телците, водолеят с ново самочувствие | StandartNews.com

Стресът днес ще дойде в повече на представителите на почти всички зодии. Сложен период с висок енергиен заряд. Променя се посоката на вибрацията на Луната. Някои го смятат за ден на разгул на вампирите. Активен трябва да е само външният живот, а вътрешно трябва да се запази спокойствие. Това е много труден ден, изискващ огромна вътрешна дисциплина и отдаденост, пише астроложката Ивелина Пенчева за tribune.bg.

Ден на промени, нови  и неочаквани неща, странни и необясними явления. Необходимо е да се вслушвате в своя вътрешен глас, за да направите правилния си избор и да не изпуснете  късмета си. Днес не трябва да се проявява чувство на гордост, високо самочувствие, надценяване. Да се избягват и авантюрите, неоправданите рискове и изясняване на отношения. Не се поддавайте на провокации и интриги. Не се гневете. Следвайте разума си, не чувствата. Ден за покаяние и прошка.

Овен

Имате много планове и очаквате скоро да започнете реализирането на някои от тях. За съжаление днешните събития няма да ви донесат големи промени, освен че обстоятелствата ще ви накарат да се замислите дали избраният път е най-благоприятен за вас.

Телец

Очаква се денят да е благоприятен и ползотворен. Бъдете внимателни, старайте се да не пренебрегвате нищо и винаги да правите правилните изводи. Благоприятен ден от гледна точка на личните отношения.

Близнаци

В професионален план денят ще бъде по-стабилен, но все пак не е най-светлия ви период. Може би ситуациите, от които сте се страхували и сте направили всичко възможно да избегнете преди днес, ще се превърнат в най-мъдрите решения, които сте могли да вземете.

Рак

Поддържайте доброто си настроение, опитайте се да бъдете изключително в позитивно настроение и ако се чувствате нервни, раздразнителни, сменете обкръжението, превключете на нещо друго, заемете се с любимото си хоби.

Лъв

Не особено продуктивен ден. Не бъдете пасивни, но тъй като жизненият тонус е леко занижен, избягвайте натоварването. Подходящо е за уединение, самоанализ и оценка на минали действия или за изграждане на планове за бъдещето.

Дева

Днес настроението може да бъде малко по-възбудимо или напрегнато от обикновено. Може да се почувствате неспокойни. Внимавайте да не правите излишни коментари извън темата на разговорите, които може да са твърде остри.

Везни

В отношенията с близките е възможно да изпитате раздразнителност и да възникнат спорове и разправии по някои въпроси - старайте се да не се вълнувате толкова, успокойте емоциите и избягвайте конфликти.

Скорпион

Избягвайте ненужните усложнения и големите предизвикателства, които ви натоварват. Планирайте романтично парти за двама. Любовта е „мистериозен код“, който има положителен ефект върху настроението и мотивацията ви.

Стрелец

Днес няма да гледате съвсем реалистично на нещата, което може да ви донесе не малки проблеми. Ако сте необвързани, внимавайте да не се влюбите в някой, който не е за вас. Контролирайте емоциите си.

Козирог

Днес ще изпълните всичко планувано. Звездите са благосклонни относно любовния ви живот. Вие обаче сте тези, които трябва да внимават с начина си на поведение, за да не се стигне до спорове, разправии и конфликти.

Водолей

Днес ще бъдете много креативни и пълни с ново самочувствие. Ще можете да разрешите проблем в последния момент, тъй като най-накрая ще намерите подходящо решение. Вечерта ще имате повод да заспите с щастлива усмивка на лицето.

Риби

През този ден ще ви липсва известна мотивация, но с течение на часовете ще намерите друг източник на енергия. Не правете всичко наведнъж - днес не само рискувате да надцените силите си, но и да попаднете в изключително неприятна ситуация заради бързането си да приключите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай