Зодиак: Овенът получава любовта, рибите прибират щастието

Денят носи положителни резултати за при стабилизиране или стартиране на важни начинания

Зодиак: Овенът получава любовта, рибите прибират щастието | StandartNews.com

От вас днес се искат промени, така че забравете конфликтното или критичното настроения спрямо изискванията или очакванията на хората около вас. Подобни настроения ще ви правят трудни за комуникация и лесно ще провокират противоречия и напрежение в дома или на работното ви място. Денят носи положителни резултати за тези от вас, които решат да използват този ден за стабилизиране или стартиране на важни начинания. Бъдете внимателни при работа с електрически уреди, при използване на техника, шофиране и други рискови действия.

Овен

Бързата работа днес наистина ще бъде срам за майстора у вас. Не бягайте след автобуса, не мечтайте за бърза печалба! Заредете се с търпение! С парите може да нямате късмет, но пък с любовта положението е различно. Забавлявайте се и не се обвързвайте със сериозни предложения!

Телец

Имайте повече доверие на хората, които обичате! Ако сгрешат, не бързайте да ги упреквате!Може да започнете лечение с хомеопатични средства.

Близнаци

Ще се радвате на успеха, ако добре си организирате нещата и не губите енергия, правейки се на супермен. Работохолиците да се пазят, прекомерното натоварване сега е противопоказно! Ако не сте срещнали своя астрален близнак, може да го намерите дори в сайт за запознанства.

Рак

Ако не правите от мухата слон, ще имате успех. Тези от вас, които обичат да злословят за околните, ще бъдат наказани. Въздържайте се и у дома от злобни коментари!

Лъв

Не упреквайте другите за грешките им, а им подайте ръка! Ако не можете да се справите сам със задълженията си, потърсете помощ! Имате възможност да подобрите отношенията с близките си, ако не преигравате.

Дева

Може да вземате пари на заем, да подписвате важни документи, но само, ако сте сигурни в успеха. Време е за решителни действия и ако „червеят“ на съмнението ви гризе, по-добре се откажете!

Везни

Марс ви дава сила и увереност, но олицетворява и инстинкта ви за самосъхранение. Агресията расте и ако ситуацията стане напечена, е по-добре да си плюете на петите. Не оставяйте обаче хората, които се нуждаят от вас, в беда! У дома бъдете по-сдържани и не бягайте от отговорност!

Скорпион

Може да привлечете паричните потоци като си представите, че домът ви е вашата крепост, а  в него е и вашето богатство. Възможно е обаче така да го превърнете и в магнит за крадците. Пазете се от измамници и не давайте пари на заем! Бъдете по-мили с близките си, не ги товарете с въпроси!

Стрелец

Отложете вземането на важни решения! Ако се налага да пазарувате, внимателно оглеждайте всичко и в най-малките детайли! Забавлявайте се и не правете нищо, което душата ви не желае! Желателно е в този ден да не си режете ноктите и да не се подлагате на хирургични операции.

Козирог

Поставени сте на изпитание, но ще се справите с проблемите, ако не се спускате с рогата напред, а използвате неочаквани ходове. Семейните да не се връщат у дома с празни ръце! Важно е сега не толкова какво ще купите, а да го поднесете на любимия човек от сърце.

Водолей

Не позволявайте на гнева да замъгли съзнанието ви! Планирайте от сутринта всяко свое действие! Ако се отклоните от този план, има опасност да се изпокарате с околните. Не хулете, за да не бъдете хулен! Близките ви се нуждаят от морална подкрепа. Не ги пренебрегвайте!

Риби

Намерили сте сякаш вълшебното хапче за щастие, но е добре да сте внимателни с хората, които не познавате добре. Авантюристите да внимават! Радвайте се на това, което имате и бъдете предпазливи, ако срещнете някой, който иска да ви продаде нещо, или пък да ви подари сърцето си!

Източник: Флагман.БГ

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай