Знаков бг рапър изтрещя! Извика Бай Тошо и Путин

Какви ги наговори Устата

Знаков бг рапър изтрещя! Извика Бай Тошо и Путин | StandartNews.com

Хубаво е да правиш бизнес при капитализма, но да се правиш на праведен комунист.

Иван Динев Георгиев, когото всички знаем като Устата, взриви обществеността с откровения за политическите си възгледи. За разлика от повечето известни личности у нас, той не се притеснява да обяви любовта си към комунизма.

В подкаст в интернет рапърът каза, че комунизмът е най-хубавият строй и това, че е паднал, е заради хората, които са започнали да стават твърде алчни.

„Не е ли хубаво всички граждани на Европейския съюз да получават едни и същи заплати?! Тогава всички ще са равни и ще има справедливост. Капитализмът само подтиква хората към алчност”, каза Устата.

Макар да е бил само на 12 г., когато Тодор Живков беше свален от власт, Динев е на мнение, че сега именно такъв управник трябва на България. Бай Тошо, както беше известен сред народа, липсва на не един и двама българи в момента.

Устата е известен с любовта си и към Русия. Той боготвори Владимир Путин и зае руската страна във войната с Украйна. Главната причина е, че не понася това, в което се е превърнал западният свят, виждайки спасението само в Кремъл.

Миналата година Устата показа много добре какво мисли за евроатлантическите ценности с песента си „Джендъри”, в която осмя всички хора с обратна сексуална ориентация. Заради тази песен дори в момента срещу него тече съдебно дело в Страсбург.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Д.ИВАНОВА
преди 2 месеца

ПРАВ Е ЗА ВСИЧКО...

Откажи