Златка първа изневерила, Джизъса бил сладурче

Златка месеци наред кръшкаше на Благо с различни мъже, твърдят запознати

Златка първа изневерила, Джизъса бил сладурче | StandartNews.com

Златка Райкова, а не Благой Георгиев, е била тази, която първа e изневерила. По време на почти 3-годишната им връзка плеймейтката системно кръшкала на бившия футболист, съобщава „Уикенд”, цитирайки източници близки до разпадналата се двойка.

„Златка месеци наред кръшкаше на Благо с различни мъже. Уж се криеше, но София е малка и всичко се разбира. Нейният гримьор Цецо Андреев й служеше за параван и постоянно я прикриваше пред Благо”, твърдят запознати.

Райкова се запознала с арменеца Карен Хачатрян (на снимката) в началото на 2022 г., когато все още е била обвързана с Джизъса. Двамата са се криели от Благо, а след като той научил, бил сломен. Зарязал я и се хванал с Полина, а силиконката официализирала връзката си с арменеца.

Столични клюкари коментират, че въпросният Карен не е богат наследник, както се изкарва, а луксозният живот, който демонстрира е далеч от истината. Той по-скоро произхожда от бедно семейство, отколкото да е роден със сребърна лъжичка в устата. В профила на брат му в Инстаграм, който вече е заключен, имало снимка на Карен от тези години, в които не е имал пари, преди да ги изкара от черно тото, разказват още източници.

„В момента няма сигурен доход, занимава се с търговия с биткойни и показва фалшив лайфстайл с надеждата да стане истина. Златка не е единствената, с която е опитвал да го направи, прецакал е много други. А тя просто си го връща на Благой, за това, че не й прости изневярата и я заряза”, коментират в светските среди.

Хора от обкръжението на Карен го описват като абсолютен нарцис. С връзката си със Златка той целял да получи внимание и най-вече да бъде известен. „Чрез нея може да получава предложения за различни реклами. Той си беше купил последователи в стария си профил, като за нощ бяха нараснали с 10 000 и беше опитал сам, но безуспешно”, твърдят приближени до арменеца. Той възмути последователите на Райкова с обидното си държание към сина й Благой. В краткото видео Хачатрян замеряше със зрънчо малчугана, сякаш е куче, а майката стоеше напълно безучастна.

„Благойчо е сладурче и не е виновен, че е в лоша среда, където му говори чужд човек на „бе”, закача го, докато яде не дай боже да се задави! И за капак по грозен начин му хвърля зрънчо в лицето”, възмущават се е основание феновете на пазарджиклийката.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай