Жоро Низамов: Несправедливости изгониха Зуека

На негово място бих постъпил по същия начин, категоричен е режисьорът

Жоро Низамов: Несправедливости изгониха Зуека | StandartNews.com

Зуека и "Господарите" се бореха срещу несправедливостите. Когато предаването спря, Зузи беше много разочарован, защото има чиста душа. Явно го е "ухапало кучето" с това, че стават несправедливости в тая държава и е решил да се махне.

Така режисьорът и актьор Жоро Низамов коментира пред blitz.bg заминаването на Зуека зад граница. По думите му Василев се стресирал при свалянето на предаването, въпреки че кариерата му не била прекъсвала 30 години.

"На негово място бих постъпил по същия начин. Настъпъят ли ми честолюбието - газ с 200. Не знам при него какво точно се е случило, не сме го коментирали. И за мен дойде като гръм от ясно небе. Жена ми ми каза, че го е прочела. Той заслужава най-доброто, защото всичко, което е постигнал, е благодарение на таланта му и това, че е изключително свестен човек. Не разбирам защо хората изобщо имат мнение по този казус и го нападат, след като го познават единствено от малкия екран. Като не го харесват да изключат телевизора и край! Това си е лично решение", категоричен е Низамов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай