Жизел Бюндхен изплю камъчето за развода с Том Брейди

Според слуховете причината за раздялата е желанието на Брейди да възобнови спортната си кариера

Жизел Бюндхен изплю камъчето за развода с Том Брейди | StandartNews.com

Жизел Бюндхен разкри подробности около развода си с Том Брейди миналата година в интервю за CBS News, което беше заснето в дома й в Коста Рика.

"Това не е това, за което мечтаех и се надявах. Родителите ми са женени от 50 години и аз наистина исках и при нас да бъде така. Просто трябва да приемеш факта, че когато сте заедно от 20 години , понякога растете заедно, а понякога разделно. Той винаги ще бъде баща на децата ми за мен. Така че му желая всичко най-добро. Благодарна съм му, че ме дари с прекрасни син и дъщеря", сподели Бюндхен в интервюто, предаде БГНЕС.

Бразилската моделка от немски произход също разкри, че се радва най-накрая да се съсредоточи върху това, което наистина иска. „Мисля, че преди оцелявах, но сега живея и това е друг въпрос“, призна звездата.

В предишно интервю Жизел каза, че е преживяла трудно раздялата със съпруга си. Начинът й на живот й помогна да се справи с всички проблеми: тя обърна много внимание на спорта, правилното хранене и медитацията.

За развода на Жизел Бюндхен и Том Брейди стана известно миналата година. Според слуховете причината за раздялата е желанието на Брейди да възобнови спортната си кариера, след като обяви края й, докато Бюндхен иска той да отделя повече време на семейството си. Бившите съпрузи имат две деца заедно: 13-годишен син Бенджамин и 10-годишна дъщеря Вивиан. Сега Брейди излиза с модела Ирина Шейк, а за самата Бюндхен се говори, че има връзка с треньор по жиу-жицу.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай