Жерар Пике взриви света! Думите за Шакира

Даде първото си интервю след раздялата

Жерар Пике взриви света! Думите за Шакира | StandartNews.com

За първи път Жерар Пике даде интервю пред испанска медия, в която се произнесе твърдо и категорично по въпроса за Шакира и раздялата им. Както знаем, последната е факт от миналия юни, но до момента Шаки не се е кротнала. Тя не спира да плюе по Пике и жената, с която той й изневери - младата Клара Чиа Марти.

Латино дивата издаде няколко песни,  които осмиваха Пике и Клара, а девойката имаше моменти, в които не смееше да се покаже навън, за да не се сблъсква със злобата на феновете на Шакира.

Е, ето че днес Пике проговори и заяви, че иска ведвъж завинаги да сложи точка на тези "глупости". Той твърди, че важни за него са синовете му и иска те да са щастливи, но това не може да стане, ако баща им не е щастлив. Явно с Шакира отдавна не е бил такъв.

"Жал ми е за Шакира и това, което прави. Не съм искал да става така, не съм имал желание да я нараня, но аз следвам себе си, следвам сърцето си. Да, щастлив съм сега, щастлив съм с жената до себе си и знам, че един ден, когато остарея, ще си кажа - браво, момче, направи всичко, което чувстваше и по начина, по който го чувстваше", заяви Пике.

Футболистът помоли да бъде оставен да живее живота си спокойно и да се съсредоточи върху синовете си и жената, която е избрал с пълното си съзнание, а именно Клара Чиа, пише Клюки.бг.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай