Женският бой заради момче и видеоклип

Женският бой заради момче и видеоклип | StandartNews.com

Стела и побойничката спорели коя да се снима в песента "Ханибал" на рапърите Титана и Киндера

"Не мога да повярвам на това което чета. Подигравки и смях. Къде са ви сърцата бе хора. Как е възможно всичко това да буди смях и забава. Това е потресаващо. Гледам и не мога да повярвам колко бездушни и безсърдечни хора съществуват, без капка възпитание и съпричастност. Пожелавам на всеки каквото ми мисли това да му се случва". Това е написала в профила си във Фейсбук 17-годишната Стела Колева /пунктуацията е нейна/ денонощие след като бе причакана и нападната с метална бухалка от съученичката си Емили Шикова. Екшънът като в гангстерски филм се разиграва пред дома на Стела в Стара Загора малко след полунощ в понеделник. Докато отключвало входната врата, момичето било нападнато в гръб и халосано няколко пъти по главата. Според родителите й Стела едва се качила до апартамента. "Виждам дъщеря ми, едва се държи и цялата в кръв. Прегърнах я, питахме я какво е станало, тя само: "Много ме боли главата, много ме боли, Емили ме удари с палка, такава метална", припомня си кошмара майката Румяна Колева. Изплашени, родителите веднага откарали дъщеря си в спешния център на старозагорската болница "Киркович".

"Приета е с контузии в главата, няма данни да е губила съзнание, но има няколко наранявания по главата странично от удар с метален предмет", съобщи д-р Стефан Шишков от клиниката по неврохирургия. Стела дори отказала да й бъде зашита раничката с няколко конеца, която е получила по главата, за да не й се развали фасона. Вчера след обяд тя е била изписана и е вкъщи за домашно лечение. Родителите й са категорични, че ще съдят побойницата за нанесената телесна повреда на дъщеря им. "Това, което извърши тя, не я оправдава по никакъв начин, защото

за мен това си беше опит за убийство

казва самата Стела.
Яростната нападателка Емили Шишкова, която е съученичка на Стела, е била задържана за няколко часа в полицията, разпитана и освободена. Малко след това тя публикува снимка в профила си в Instagram на окървавена ръка, която държи метална палка. "То с палка не боли" е коментарът под снимката, която малко по-късно е изтрита, а на нейно място лъсва фотос на усмихнатото момиче с момче. Емили е дъщеря не известния в близкото минало футболист на "Берое" Ваньо Шишков от първия му брак. Веднага след като разбрал за инцидента, бащата на Емили потърсил родителите на Стела, за да изяснят причините за жестоката вражда между двете момичета. Те обаче му отказали да се срещнат.
Стела и Емили учат в старозагорското СОУ "Железник" в 11-и клас и доскоро дори са били големи приятелки. В един от Фейсбук профилите и, който вече не е активен, последната й снимка е била с доскорошната й приятелка Стела.
По общо мнение и

двете не са сред най-усърдните ученички

Побойницата Емили много често отсъствала от часовете. Иначе хубавиците са сред най-ухажваните момичета не само в школото. Стела е била "Мис Стара Загора" през 2012 г., а и приятелката често се е явявала по конкурси за красота. Преди известно време се скарали жестоко, според клюката заради момче, по което си падали и двете. Последният им скандал бил само преди седмица в старозагорска дискотека. Според свидетели след взаимни обиди Стела и Емили едва не стигнали до побой, разтървали ги приятелите им.

Една изповед на Стела като че ли обяснява всичко за конфликта с бившата й приятелка Емили. "Познавах една такава любов и една такава жена, дето, ако имах син, щях да му кажа - тая въобще не я пускай в къщата си, щото като я пипнеш, ще ти изгори дланите и линията на живота ти ще се изкриви. Такива жени всички ги обичат, а на тях никой не им трябва, щото са хубави, хем са силни, хем обичат да побеждават, мамка им...", е написала в личния си профил във Фейсбук тя.
"Заради един 18-годишен пикльо с кола за не знам си колко десетки хиляди е станала белята", гласят коментарите в интернет.

Според тв водещия Ники Кънчев обаче не момичешки кавги, а сериозна конкуренция е причината за побоя.
Според негова версия във Фейсбук Емили Шишкова се е снимала във видеото към песента "Download" на рапъра Титана от Kartela Records, а Стела Колева - във видеото "Бавно ZGZ" на същия. Предполага се, че повод за скандала е спор за главната роля в предстоящото заснемане на видеото към песента "Ханибал" на Титана и Киндера.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай