Жената на Уил Смит му заби нож в сърцето. Защо плакала пред олтара

Джейда Пинкет-Смит с изповед за връзката си с актьора

Жената на Уил Смит му заби нож в сърцето. Защо плакала пред олтара | StandartNews.com

Съпругата на актьора Уил Смит - актрисата Джейда Пинкет-Смит призна, че не е искала да се омъжва. Актрисата сподели, че дори е плакала, докато върви по пътя към олтара, съобщи New York Post, предава Нова.

“Бях под огромно напрежение”, каза Пинкет-Смит. “Бях млада и прохождаща актриса, но бременна. Не знаех какво да правя”, призна 50-годишната Джейда и заяви: "Никога не съм искала да се омъжвам".

На фона на събитията, развили се по време на тазгодишната церемония по връчване на наградите "Оскар", когато Уил Смит удари шамар на комика Крис Рок, клип от 2018 година се появи в социалните мрежи. В него Джейда казва, че е била принудена от майка си да се омъжи за Уил Смит, защото е забременяла от него. По време на това признание на актрисата около нея са съпругът й, майка й и 21-годишната й дъщеря Уилоу. 

За разлика от съпругата си Уил Смит споделя, че винаги е искал да има сватба и е мечтал за семейство още от 5-годишен. 

Този разговор между тримата, заснет през 2018 година, се появява в момент, в който друго видео, публикувано в Instagram през  2019 година, Джейда снима Уил Смит без негово съгласие. На видеото се вижда, че актьорът е разстроен от това, което прави жена му и й казва да спре да снима, защото “социалните мрежи са неговата прехрана”. 

Клиповете станаха повод за дебат в социалните мрежи, където ядосани фенове коментират кой е агресорът във връзката на двамата актьори и трябва ли тя да продължи, имайки предвид изневярата на Джейда Пинкет с 29-годишния рапър Огъст Алсина.

До момента нито Джейда Пинкет-Смит, нито Уил смит са коментирали тези видеа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай