Жената на Петков изгря върху корица на списание /Фото/

Премиерската съпруга продължава да говори спокойно, нормално, да е съсредоточена върху семейството и малкия си бизнес

Жената на Петков изгря върху корица на списание /Фото/ | StandartNews.com

Линда Петкова може да се похвали с първата си корица за българско списание.

"Избрахме да я сложим на корицата на списанието, защото харесахме излъчването й на мила, работеща жена, майка на три деца, която - въпреки новата й роля на съпруга на премиер - продължава да говори спокойно, нормално, да е съсредоточена върху семейството и малкия си бизнес. Обикновеното е новият лукс, още повече напоследък, когато обществото ни е разделено в емоциите си за пореден път", обясняват мотивите си да снимат премиерската съпруга от списание "Ева".

По време на интервюто е станало ясно, че Линда не създава безсмислена дистанция и не демонстрира студенина на характера, каквато се е усещала понякога от други "високопоставени" дами от политиката или бизнеса.

"Тя качва в социалните мрежи снимки на татуировките си, готова е да отдели много време за съвети на човек, потърсил я в пекарната й, в чието семейство също има дете с диабет. Обича да ходи пеша и затова фамилната електрическа кола си стои в гаража, особено сега, когато съпругът й няма време за любимите пътувания из страната", анонсират още интервюто с премиершата от списанието.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай