Жена получи епилептичен припадък на протеста пред президентството

Жена получи епилептичен припадък на протеста пред президентството | StandartNews.com

София. Жена получи епилептичен припадък пред президентството. Тя е от протестиращата група привърженици на Атака, които искат оставката на Росен Плевнелиев под прозорците на държавния глава.

Линейка пристигна на мястото, за да окаже медицинска помощ на пострадалата.

От своя страна група от 15 човека, които са срещу правителството, протестират пред президентството. Те се опитаха да затворят за кратко бул. "Цар Освободител", но бързо бяха разпръснати от униформените.

Полицейското присъствие в района е засилено, съобщи репорер на "Стандарт". Двете групи протестиращи бяха разделени от полицията. Лек сблъсък се породи между искащите оставката на президента и на правителството.

Вие ще кажете дали е български президент, или не Росен Плевнелиев. Когато е бил на посещение във Великобритания, пред BBC, е казал: „Аз съм президент на партия ГЕРБ" и това не е грешка на преводача. Него го е страх, че Русия може да нападне България. Българската нация е разединена, обединява я темата за Русия", заяви Десислав Чуколов по време на протеста на Атака.

Стандарт Нюз припомня, че днес в президентството се провежда извънреден Консултативен съвет за национална сигурност във връзка с кризата Украйна. Политическите партии трябва да се обединят около една обща позиция по повод референдума в Крим и ситуацията в Украйна.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай