Жега на 80: Вместо дядовци, станаха бащи

Ал Пачино мислел, че е безплоден, ДНК тестът го опроверга

Жега на 80: Вместо дядовци, станаха бащи | StandartNews.com
  • Ал Пачино мислел, че е безплоден, ДНК тестът го опроверга
  • Робърт де Ниро сменя пелени на дъщеричка, Ричард Гиър пита Далай Лама за сина си

Двамата големи в Холивуд - Ал Пачино и Робърт де Ниро, са приятели повече от половин век. Те се срещат в края на 60-те години и откриват, че много общи неща ги свързват - израстнали в Ню Йорк през 40-те, деца на разведени родители, посещавали актьорско училище, възхищавали се на едни и същи кумири - Марлон Брандо и Джеймс Дийн. Започват своята актьорска кариера с големи роли в гангстерски филми: сред първите участия на Ал Пачино е ролята на Майкъл Корлеоне в "Кръстникът" /1972 г./, а на Робърт де Ниро - на "Джони бой" Сивело в "Коварни улици" /1973 г./ Заедно обаче снимат в едва четири филма - единият е "Кръстникът 2" /1974/, където обаче нямат общи сцени, другите са "Жега" /1995/"Праведно убийство" /2008/ и "Ирландецът" /2019/. Сега обаче двете лоши момчета на Холивуд отново излязоха заедно под светлината на прожекторите. И то с новина, която едва ли са очаквали да им се случи в разцвета на зрелостта - да станат бащи. Ал Пачино е на 83, а Робърт де Ниро - на 79 г.

Преди два месеца Ал Пачино изобщо не е подозирал, че приятелката му е бременна. Актьорът смяташе, че е безплоден поради здравословни проблеми. През май 2023 г. обаче медиите съобщиха, че  29-годишната му любима Нур Алфала е бременна и до раждането остава месец, съобщи TMZ. 83-годишният Ал Пачино поиска ДНК тест, Нур го направи, а резултатът показа, че детето е негово.

Нур Алфала и Ал Пачино се срещат от началото на пандемията през 2020 г. Преди това момичето е имало връзка с  Мик Джагър - музикантът беше на 74 години, а тя - на 22 години. Но Нур е казвала, че разликата във възрастта не я притеснява. "Сърцето не  вижда, то знае само какво чувства. Това беше първата ми сериозна връзка, бях щастлива", казва Нур, цитирана от Daily Mail. След раздялата с вокалиста на Rolling Stones медиите писаха, че Нур Алфала се среща с  Клинт Истууд , но тя отрече.

През 2018 г. имаше връзка с милиардера Никълъс Бергрюен, който сега е на 60 години. Малко по-късно беше забелязана на срещи с 49-годишния собственик на хостел Ели Рот.

Нур израства в престижния район Бевърли Хилс в Лос Анджелис и посещава Училището за филми и телевизия на UCLA. След това си намира работа като филмов продуцент. В момента Алфала е вицепрезидент на Lynda Obst Productions (Sony).

Ал Пачино има три деца. През 1989 г. се ражда дъщеря му Джули Мари. Майката на момичето е Иън Тарант - действащ треньор. Ал Пачино е имал връзка и с актрисата Бевърли Д'Анджело между 1997 и 2003 г. От нея се раждат близнаци - дъщерята Оливия и синът Антон, родени през 2001 г.

Седмото дете на Де Ниро се роди 55 г. след първото

Новината за бащинството на Ал Пачино дойде малко след като актьорът Робърт де Ниро стана баща за седми път. Холивудската звезда има дъщеря, която се роди през май 2023 г.. Майката на момичето е Тифани Чен, треньор по бойни изкуства. По време на интервю с журналист от портала ET Canada , актьорът случайно се изпусна, че сега има не шест, а седем деца. "Току-що ми се роди бебе", каза той. Малко по-късно Робърт де Ниро разказа за новородената си дъщеря пред Today. Той коментира и  новината, че колегата му Ал Пачино също скоро ще става баща. "Ал Пачино също ще има бебе скоро, както ми казаха вчера сутринта, и той е няколко години по-голям от мен. Бог да го благослови, много се радвам за него", каза актьорът от "Шофьор на такси".

Робърт де Ниро се среща с Тифани Чен на снимачната площадка на The Intern през 2015 г. Във филма тя играе инструктор по тай чи, който според сюжета помага на героя на Де Ниро. През 2021 г. медиите за първи път писаха за романа на Тифани Чен с холивудския актьор. Двойката живее в Лос Анджелис и според вътрешен човек Робърт де Ниро има натоварен работен график.

През май 2023 г. на 76-ия филмов фестивал в Кан Робърт де Ниро и неговата любима присъстваха на парти на Лазурния бряг. Това беше първата им публична поява след новината за раждането на дъщеря им.

Де Ниро има две деца от първата си съпруга, актрисата Даян Абът: Дрена на 55 и Рафаел на 46. Дрена е осиновена от актьора.

Дълго време Робърт де Ниро живее във фактически брак с модела Туки Смит. През 1995 г. сурогатна майка ражда звезди близнаци - Джулиан Хенри и Арън Кендрик. Сега те са на 27 години. От втората си съпруга, бившата стюардеса Грейс Хайтауър , актьорът има 25-годишен син Елиът и 11-годишна дъщеря Хелън.

Около връзката на Де Ниро и Грейс Хайтауър има редица скандали. През 2001 г. Грейс обвини съпруга си за афера с друга жена. През 2004 г. двойката подаде молба за развод, но така и не се раздели. В чест на помирението си звездите организираха втора сватба, съобщи People . През 2018 г. обаче Робърт де Ниро и Грейс Хайтауър все пак решиха да се разведат. Адвокатите на актьора обвиниха жената в прахосничество.

  • Ричард Гиър с ново бебе всяка година

През 2020 г. 70-годишният актьор Ричард Гиър стана баща на трети  син. Майката  е моделът Алехандра Силва, за която Гиър е женен от 2018 г. Двойката има още две деца. През 2019 г. се роди синът им Александър. Съпругата на Ричард Гиър призна, че преди да разкаже на обществеността за раждането на детето, е получила благословия за това от Далай Лама (Ричард Гиър и съпругата му изповядват будизма - Gazeta.Ru). "Не можехме да обявим новината без да информираме Негово Височество Далай Лама", написа Алехандра в Instagram. През 2020 г.на  двойката се роди още един син. Името на знаменитото момче се пази в тайна.

Ричард Гиър има и син Хоумър, роден през 2000 от брака му с актрисата и модел Кери Лоуел . Двойката беше заедно до 2016 г. Пред Hindustan Times героят от "Хубава жена" каза през 2015 г. , че се опитва да не е далеч от сина си твърде дълго. Хоумър сега е на 23 години. Според профила му в Linkedin, той е студент в университета Браун.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай