Зейнеб се изповяда за мъжа си. Кой е той?

Със Стоян Балевски се срещат преди 9 години

Зейнеб се изповяда за мъжа си. Кой е той? | StandartNews.com

Зейнеб Маджурова съвсем скоро отпразнува 37-ия си рожден ден. В своята изповед в "Търси се..." тя за първи път говори за мъжа до себе си, както и за това колко се е променила след раждането на дъщеричката си.   

Признава, че не обича да прави равносметки на рождените си дни. Промяната в себе си отчита не заради възрастта, а заради пандемията, която я е направила по-тревожна, но и по-отговорна.  

Един от близките приятели на Зейнеб е продуцентът Андрей Арнаудов. Двамата се познават от повече от 16 години. Имат хубави младежки спомени, а в последно време са станали и приятелски семейства. За нея казва, че е приятен и усмихнат човек, който може да те накара да се чувстваш добре. 

В продължение на две години Зейнеб се отдава изцяло на майчинството. Кърмила е дълго време и признава, че не би успяла да е пълноценна и щастлива, ако го е съчетавала с работа, защото твърде много е искала да бъде майка. 

Стоян Балевски е мъжът до Зейнеб, а двамата са щастливи родители на 2-годишната Мириам. 

Срещат се преди 9 години. Запознават се чрез общи приятели. Макар да се познават известно време, след години попадат в една компания, където се преоткриват. След като той вече е в живота й, тя става по-балансарина. 

Най-добрият й приятел издава, че като дете Зейнеб е била много дива и непокорна. След като става майка обаче, се променя. 

"Просто вече не си дете!" - споделя през сълзи водещата. 

За промяната й от дете до сега обаче най-много знае майка й. За нея Зейнеб е смисълът на живота. 

Много желано бебе, обгрижвано много от всички. Обича много животните. Всички котета и кучета бяха обгрижвани от нас. В тийнейджърските години беше много необуздана. Притесненията ми бяха, когато замина сама на 18 години. Какви ли не мисли ми идваха в главата.

Споделя, че дъщеря й винаги си поставя цели, които постига. Перфекционизмът обаче й пречи да изживява  щастието си понякога. Признава, че дъщеря й е по-търпелива от нея самата. А след като е станала и майка, успява винаги да преброи до 3, преди да реагира. Много е щастлива от мъжа до дъщеря си и го определя като разкошен човек. 

Най-хубавата новина, която е чула от дъщеря си, била, че ще става баба. Научила новината на Великден и се разплакала: "Мириам е нашето чудо. Нашето малко слънчице!"

Зейнеб иска да предаде на дъщеря си всичко от майка си, с изключение на ограничаването на свобода. Признава, че майка й е била строга в детството й. 

Майка е човекът празник. Татко е по-балансираният човек от двамата. С годините наследявам и нейната тревожност. Диво и щастливо се радваме на живота, но и много тревожни можем да бъдем в другия момент.

Основното, на което Мириам я научава, е да е по-търпелива. Безсънните й нощи обаче са подплатени с безгранична любов. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай