Вторник,

Земетресение в Би Ти Ви! Къде отива Кадиев

От: Редактор -
17924
Земетресение в Би Ти Ви! Къде отива Кадиев
A
A
A

След 11 години в bTV Сашо Кадиев май е напът да си тръгне, а новината тепърва ще провокира сътресения в медията, където вече отдавна свикнаха с присъствието му, пише "Уикенд", цитирани от Шоу Блиц.

Причината за раздялата вероятно ще се стори изненадваща за мнозина, които по един или друг начин свикнаха с присъствието на актьора в тв студиото на "Преди обед", както и с всичките му нелепи шеги понякога. Очаква се още на есен мястото му до Деси Стоянова в студиото да бъде заето от друг.

Кадиев сам поискал да напусне телевизията, макар че не се оплаквал нито от заплащането, нито от екипа. Причината, както стана ясно, е, че вече не издържал на натоварването от ранното ставане и ежедневния близо 3-часов ефир, които съчетава с вечерни театрални представления, непрекъснати пътувания из страната и чужбина и от време на време – снимки във филми.

Работата в "Преди обед" изисква непрекъснато да е на разположение в телевизията, което много спъвало актьорската му кариера. В последната година синът на Катето Евро отказал участие в цели два сериала, в които му предлагали добри пари и интересни роли. Снимките за сериал обаче се точат по 10-12 часа всеки ден, а Сашо е в телевизията до обяд. Няма кой да го чака с часове, докато се появи на снимачната площадка.

По същия начин стоят нещата и с кинофилмите. Звездата няма почти никакви роли на голям екран заради "Преди обед". Двете части на филма на Ники Илиев "Завръщане" се сред малкото му появи в киното, и то само защото режисьорът се е навил да се съобразява с програмата на актьора. "Вечно пътуваше, вечно беше зает, вечно го чакахме да се появи", разказвал е Илиев преди време. Малко режисьори са склонни на подобни жертви, пише "Уикенд".


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com