Защо Шер е вечно млада

Топ 3 на правилата, които спазва световната звезда

Защо Шер е вечно млада | StandartNews.com

Шер и на 74 изглежда така, както я помним от десетилетия – секси, предизвикателна и бляскава. Тя признава, че бюстът ѝ е увеличен, формата на носа ѝ е променена, а в устните ѝ има колаген. Експерти добавят към този списък и: инжекции с ботокс, повдигане на клепачите, лифтинг на лице и шия. Шер обаче не само ползва услугите на най-скъпите пластични хирурзи, но и прекарва по 2 часа на ден в спортната зала, плува и има издадени два курса по видеофитнес. Освен всичко това, спазва и три основни правила.

Мислете правилно

Важна е не датата на раждане в личната ви карта, а вътрешното ви усещане – на колкото години се чувствате, на толкова и изглеждате, казва Шер. Ако сте убедени, че не отстъпвате на по-младите, винаги ще бъдете здрави и енергични. Ако изпитвате радост и любопитство към  живота, няма да остареете, категорична е Шер.

Бъдете постоянно в движение

Редовните тренировки във фитнеса и динамиката гарантират визия, която няма да се промени във времето. Колкото повече години трупате, толкова повече трябва да се активизирате, препоръчва Шер. Тя е убедена, че само любимата работа може да съхрани младостта. Гонете целите си, постигайте успеха  – и никога няма да грохнете, припомня звездата.    

Хранете се разумно

Шер е изумителна фенка на сладките изкушения, но не смее да се докосне до тях, тъй като сценичните й костюми са с едни и същи мерки от 45 години насам. Тя споделя, че на 50 все още си е позволявала някое и друго парче торта, но на 70 прецизно контролира въглехидратите. Певицата не обича месо и тежки манджи. Те ме изморяват, аргументира се тя. В менюто й има плодове, зеленчуци, обезмаслени млечни продукти, малко ориз и малко боб. Дават ми сила, обяснява Шер. Неотдавна нейна приятелка пусна в социалните мрежи снимка на Шер без грим, от която стана ясно, че арменката изглежда най-добре от връстниците си в шоу бизнеса.  

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай