Защо Николета прецака Цитиридис

Две са основните версии за отказа й в последния момент от гастрол в шоуто

Защо Николета прецака Цитиридис | StandartNews.com

Защо Николета Лозанова прецака Николаос Цитиридис и не се яви за широко прокламираното й участие на живо във вечерното шоу на Би Ти Ви в дует с футболната й половинка Ники Михайлов – това е един от най-дискутираните въпроси тези дни сред родния шоубизнес.

Засега има две основни версии. Първата гласи, че секс бомбата се стреснала от камерите, които изключват възможността за фотошоп – и това е доста вероятен отговор, тъй като тя взима с хиляди, за да рекламира различни продукти.

Говори се още, че след като водещият гордо анонсира нееднократно за визитата за най-изявената сред родните плеймейтки, в онлайн пространството се е излял мощен хейт. Николета се притеснила от настроенията на електората и се отказала в последния момент. Напоследък Лозанова наистина избягва публичните появи и се показва единствено в социалните мрежи. Преди това обаче спецове от свитата й обработват старателно всички снимки.  Последното й телевизионно участие беше в стария вариант на “Папараци”, когато стартира рубриката “Мирон става VIP”. Тогава Николета стресна зрителите с доста изтормозената си физиономия.  

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай