Защо Бен Афлек е толкова отчаян?

Всичко ли е наред след брака му с Джей Ло, шушукат в Холивуд

Защо Бен Афлек е толкова отчаян? | StandartNews.com

 

Една снимка дни наред не слиза от световните медии. На нея Бен Афлек е тъжен, изгубен и откъснат, придружавайки красивата си съпруга на килима на основното музикално събитие на годината – наградите „Грами“.

53-годишната актриса и певица Джей Ло беше зашеметяваща в луксозна рокля на Gucci с откровено деколте. Единственото, което развали картината, беше очевидно отегченият до смърт 50-годишен съпруг в скромен костюм на масата до нея.

https://images.thevoicemag.ru/upload/img_cache/9db/9dbdf0e8585a0d82f77fa2c27fd4e4d1_ce_1800x1198x0x32_cropped_666x444.webp

Афлек изобщо не се интересуваше от всичко, което се случваше на сцената, мислите му бяха далеч от залата, изпълнена със звезди в Лос Анджелис.

Въпреки че Дженифър реагира с чувство за хумор като написа: Обичайното му състояние - Щастливото лице на съпруга ми, никой не се разсмя.

А се зашушука дали всичко е наред с двамата, които миналата година се ожениха, след като той я изостави 19 години по-рано месеци преди олтара.

За да разсеят приказките, звездната двойки обяви гръмката новина, че след година обикаляне из имения, най-накрая са се сдобили с дом срещу 34 500 000 долара. Той се намира в района на Пасифик Палисейдс в Лос Анджелис, което се счита за един от най-луксозните квартали.

Къщата е построена едва миналата година, има 7 спални и 13 бани. Разположена е на един акър, притежава фитнес зала, басейн, винарска изба и спа център.

Малката подробност е, че Джей Ло продаде дома си Бел Еър, който струваше 42,5 млн. долара. Бен не е искал да живеят там.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай