Занзибар в шок от пияните руснаци. Пише на Кремъл

Объркали благочестивите нрави на населението на Танзания

Занзибар в шок от пияните руснаци. Пише на Кремъл | StandartNews.com

 

Полуголи пияни руснаци здраво шашардисаха мюсюлманското население на Занзибар. След началото на пандемията Танзания бе една от първите страни, които отвориха врати за руските туристи. Над 8 пъти се е увеличил потокът от руснаци към Занзибар за една година, но сега местните власти обмислят да спрат посещенията, независимо от добрите приходи, пише газета.ру.

Африканците изпаднали в шок като гледали как руснаците се наливали с алкохол, а после се пльоскали почти голи в басейните. Ходели развеселени по брега и насилвали местните да се снимат с тях.

Местната полиция масово ги глобявала по 5 000 – 10 000 долара, но това ни най-малко не смущавало богатите туристи. Наложило се някои да ги вкарват дори в затвора.

В африканската държава, в която е забранено на жените да ходят с къси поли, а мъжете – с голи гърбове, разпасаното поведение на руснаците им дошло в повече. Министерството на туризма написало писмо до Москва, че ако туристите им не си променят навиците, Занзибар ще забрани на руснаци да стъпват в курортите.

Заканите обаче едва ли ще бъдат изпълнени. Публична тайна е, че благоприличието в Занзибар е до залез слънце. Наскоро клип, пуснат от Любен Дилов син, нагледно показа едни доста фриволни танци, в които местните жени неблагочестиво мятат задниците си като атракция за западните туристи по време на вечерите им.  

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай