Задължителните дрехи, които всяка дама трябва да има в гардероба си

Модата е забавна - но мнозина нямат нито време, нито пари, за да заменят цялото съдържание на гардероба си всеки сезон

Задължителните дрехи, които всяка дама трябва да има в гардероба си | StandartNews.com

Модата и нейните тенденции: често променяща се, понякога съмнителна и рядко обичана от всички. Разбира се, модата е забавна - но мнозина нямат нито време, нито пари, за да заменят цялото съдържание на гардероба си всеки сезон, само и само, за да са в крак с тенденциите

Ето защо представяме няколко дрехи и обувки, които всяка жена да има в гардероба си  и които са толкова класически, че могат да се комбинират по много начини. Те ще ви гарантират безупречен стил -  без значение колко често се сменя останалата част от гардероба.

Качество над количество

   Както вече споменахме, най-добре е да натрупате основите си с течение на времето. Така че не е нужно да ходите в мола и да купувате всичко наведнъж. Това също няма да има много смисъл, защото трябва да отделите време за избор, да се уверите, че дрехите се  вписват добре в стила ви и че  са с наистина добро качество. Можете да разпознаете висококачествените дрехи по това, че са добре направени, чувстват се чудесно и често струват малко повече. Инвестицията обаче определено си заслужава за така наречените “вечнозелени” находки в гардероба.

1. Бяла тениска

   Вечна и универсална и доминираща над всички дамски блузи - какво повече можете да искате! Задължително поне една бяла тениска трябва да присъства в гардероба ви. Няма ограничения за формата и материала, а дали предпочитате такъв от твърд памук, или мек и  свободно падащ плат, е въпрос на личен вкус.

2. Дебел пуловер

  Пуловерът е верен спътник не само през студените зимни месеци. Един прост пуловер, изработен от висококачествен памук или вълна, изглежда особено добре върху ризи и блузи и създава небрежен външен вид с дънки. Ако е в любимия ви цвят, ще се почувствате в добро настроение, когато го облечете. Ако вашият пуловер е изработен от вълна, много е важно да се погрижите за него, в противен случай той може да се свие или сплъсти. Погледнете етикета и следвайте стриктно инструкциите как да го перете.

3. Перфектно прилепнали дънки

   Подобно на бялата тениска, добре прилепналите дънки са във всеки гардероб. Класическият вариант са изчистени тъмно сини дънки, прилепнали по крака,  Обикновено можете да разберете кои дънки ласкаят фигурата ви само като пробвате. За да запазите наситеността на цвета за по-дълго, винаги обръщайте дънките наопаки, преди да ги изперете и сложите на простора.

4. Обикновени маратонки или балерини

   Тъй като маратонките са толкова удобни, те могат да се носят всеки ден. Прост модел в бяло или черно може да се носи и при по-шикозни поводи, ако комбинирате обувките с елегантни дрехи. Други предпочитат да напуснат къщата в по-леки обувки, като балерините. Те също могат да станат ежедневни спътници и да вървят добре както с дънки, така и с рокли.

5. Права пола или панталон

   Проста, удобна и прегръщаща фигурата, това е рецептата за незаменима права пола. Такъв модел дамска пола може да носи на работа или за специални събития. Ако не харесвате полите, можете да заложите на една друга вечна класика - дамски панталони. Потърсете и ще откриете панталони с подходяща кройка за вашия тип тяло, с които ще изглеждате невероятно.

6. Кожено яке

  Качественото кожено яке ще ви бъде верен спътник в продължение на години. И винаги осигурява необходимата доза шик. Дали ще е черно, кафяво, червено, или друг цвят - е ваше решение. Основното е, че ще се чувствате непобедими. Ако не искате да носите якета от естествена кожа, то на пазара вече се предлагат и много добри модели от еко кожа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай