За първи път! Ирина Шейк с изповед за Кание, баба й и КГБ

Признанията й са уникални, защото мрази да говори за личния си живот

За първи път! Ирина Шейк с изповед за Кание, баба й и КГБ | StandartNews.com

Това лято 35-годишният руски модел Ирина Шейк беше в центъра на вниманието, след като се появиха слухове за романа й с 44-годишния Кание Уест, който се раздели със съпругата си Ким Кардашиян по-рано тази година. Какво наистина свързва модела и рапъра е неизвестно. Според запознати Шейк и Уест са прекарвали много време заедно, дори са ходили на почивка във Франция, изпитвали симпатия един към друг и били повече от приятели. Два месеца по-късно обаче те решиха да се разделят, като същевременно поддържат добри отношения.

https://www.spletnik.ru/img/2021/09/mariana/20210917-ir-post.jpg

В интервю за Highsnobiety, Шейк първо коментира слуховете за афера с рапъра. Съдейки по думите й, степента на романтичност на отношенията им е била силно преувеличена.

https://www.spletnik.ru/img/2021/09/mariana/20210917-ir-2.jpgИрина Шейк предпочита да не говори за личния си живот. И споделя, че държи на дискретността, защото така е възпитана от малка.

"Баба ми беше таен агент през Втората световна война. Мисля, че личният живот трябва да се пази в тайна. Ирина в стила на КГБ", споделя Шейк.

Въпреки това тя понякога говори за предишната си връзка с 46-годишния Брадли Купър. Бившите любовници имат четиригодишна дъщеря Лея, която отглеждат заедно - момичето прекарва време както с майка си, така и с баща си, които след раздялата останаха приятели.

Той е страхотен, грижовен баща. Не е необходима бавачка. Отидоха на почивка за две седмици и никога не съм им се обаждала, отбеляза още Шейк.

Ирина добави, че тя и Купър са доста строги родители и учат дъщеря си на добри маниери.

Когато приключи с храненето, тя става от масата, хваща чинията и казва „благодаря“. Без „моля“ или „благодаря“ тя няма да получи нищо, разкрива още звездата.

Моделът призна, че Лея дълго време не можела да свикне с папараците, които винаги преследват звездно семейство. Но Ирина й обяснила, че фотографите просто си вършат работата и няма нужда да се страхува от тях.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай