За ЧРД! Светлана Гущерова направи немислимото

Милионерската съпруга шокира феновете си с решение

За ЧРД! Светлана Гущерова направи немислимото | StandartNews.com

Милионерската съпруга Светлана Гущерова направи немислимото. Лиши феновете си от проследяване на рождения й ден. Слетлана чукна 36 на 21 декември, като за пръв път от много години засекрети от любопитни очи партито по случай празника си.

От обкръжението й издават, че това се дължи на коренната промяна в мирогледа й. От няколко месеца насам блондинката е неузнаваема и за най-близките си приятели - рязко спря да парадира с луксозния си живот и явно е осмислила, че има далеч по-важни неща от него. Вчера Инстаграм гръмна с пожелания за празника на Гущерова, като много красавици от столичния хайлайф я поздравиха. Християн Гущеров също се отчете с публикация:

"Честит рожден ден, Светлана Гущерова, ти ме накара да вярвам, че във всичко има смисъл, стига да си с правилния човек! Обичам те безкрайно, любов моя! Бъди ми жива и здрава!".

Облечена с прилепнала по сексапилните й извивки бляскава рокля Светлана, която тази година роди четвъртото си дете, демонстрира безупречна форма в кратко видео, с което посрещна 36-та си годишнина. От него стана ясно, че партито се е завихрило в столичен бар. Малко преди полунощ Гущерова е разрязала кокетна торта, а шумната компания се е веселила чак до сутринта. Празникът не е преминал и без обичайните изненади от страна на Гущеров, разбра Hotnews.bg.

От обкръжението на двойката издават, че след тайния купон Гущерови са се отправили на романтично предколедно пътешествие до съседна на България страна.

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Георги
преди 4 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може----- https://da.gd/xlbio

Откажи