За ЧНГ! Космически хонорар за Васко Кеца

Най-хитовите изпълнители пълнят 5-звездните хотели

За ЧНГ! Космически хонорар за Васко Кеца | StandartNews.com

Рекорден хонорар за ЧНГ прибира звездата на родната естрада Васил Найденов. Възнаграждението му за участие варира между 15 и 20 хиляди лева, съобщава „Ретро”. И уточнява, че покрай Нова година Кеца ще направи същински маратон - четири поредни участия в страната на 30 и 31 декември и на 1 и 2 януари.

Следващият „златен” изпълнител е любимецът на цяла България Веско Маринов. Той за първи път ще има съвместно участие с фолклорната фурия Николина Чакърдъкова. Двамата ще имат изява в 5-звезден хотел във Велинград. Цените за 3 нощувки започват от 2500 лева за малка стая и достигат до 5000 лева за апартамент. Хонорарът за фурията от Гоце Делчев бил 15 000 лв., но тя винаги изнася цял спектакъл и е придружавана от пълен автобус танцьори и музиканти. 10 бона пък е празничната тарифа на Веско Маринов, твърди още „Ретро”.

В същото време големите имена на родната сцена Йорданка Христова, Силвия Кацарова, Маргарита Хранова, Мая Нешкова, Стефка Берова, дует „Ритон“, Георги Христов и други остават без новогодишни участия.

За разлика от тях Тони Димитрова ще пее в спа хотел в Хисаря. В гилдията се говори, че хонорарът на изпълнителката на „Ах, морето“ бил 7 хиляди лева. Дългогодишното сценично дуо Орлин Горанов и Кристина Димитрова пък ще пеят в родния град на Тони – Бургас. Те ще забавляват гостите в най-скъпия 5-звевзден хотел. Двамата щели да си поделят по 5 хиляди лева за час и половина пеене.

Нели Рангелова също е успяла да се уреди с участие и ще изнесе празничната програма в ресторант във Враца. Хонорарът на Нели бил 4 хиляди лева. За пръв път от дълги години на работа за ЧНГ ще бъдат Мими Иванова и Развигор Попов, които ще забавляват гостите в столичен хотел, намиращ се срещу руското посолство. И тяхната тарифа варирала между 4 и 5 хиляди лева. За празника пък група „Тоника“ ще се събере отново и ще пее на центъра на площада в град Ямбол по покана на кмета.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
5 Коментара
Luba
преди 3 месеца

После рИвът за пенсии!

Откажи
Киро
преди 3 месеца

А сега да видим какво ще направи НАП,за да няма после ,"олеле,малки са ни пенсиите"....!

Откажи
Надя Драганчева от Тутракан
преди 3 месеца

Искам и аз да пея някъде за Новата година!!!!! Аз съм певица с уникален глас!!!!!

Откажи
Пепа
преди 3 месеца

А ние се убиваме от работа цял месец за 800 лв

Откажи