Йорданка Христова: Точка на мъжете

Голямата певица играе карти с партньори от силния пол, но не планира гадже

Йорданка Христова: Точка на мъжете | StandartNews.com

Йорданка Христова е решила да сложи точка на мъжете. Голямата певица, която в продължение на три месеца не беше излизала от дома си заради китайската зараза, вече от няколко седмици е подновила играта на карти. Докато практикува любимото си хоби, тя си партнира с представители от силния пол, но не смята да влиза в лирически отношения с нито един от тях или с някой друг от обкръжението й.

Данчето Христова работи и по нов албум, като в него ще има песни и по нейни текстове – „Обич разпиляна“ в дует с Дани Милев и „Напук“. Най-известната българка в Куба работи и по мемоарите си, които най-после трябва да финализира. Тя е и консултант на сериала по БНТ „Порталът“, в чиито сюжет са вплетени интриги и емоции от шоубизнеса през 70-те. Звездата харесва Мария Илиева, която се превъплъщава в нейния образ, но е недоволна от начина, по който по-младата й колежка държи ветрилото си в кадър. Самата Христова има огромна колекция от ветрила от всички страни, в които гастролира в половинвековната си кариера. Тъкмо пътуванията й липсват най-много през последната година и половина, но се надява, че скоро ще ги възобнови. Засега няма да се ваксинира, защото се осланя на здравия ген и на железния си режим – от 20 години е вегетарианка и редовно прави йога. За разлика от нея обаче синът й Григор и дъщеря й Ивана - внуци на БКП-деятеля от соца Григор Стоичков, са минали през Ковид-19.

Колкото и позитивно да мисли една от най-известните и тачени жени в България, тя отчита безхаберието на политиците. Огорчена и отвратена е от псевдогрижите им за хората от музикалния бизнес в третата възраст. Данчето Христова е категорична – за естрадния бранш това е престъпление. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай