Yettel изненадва потребителите на мобилното си приложение със страхотна лятна томбола

Участниците избират сами желаната награда измежду любими уреди на Philips

Yettel изненадва потребителите на мобилното си приложение със страхотна лятна томбола | StandartNews.com
  • Участниците избират сами желаната награда измежду любими уреди на Philips

Гореща лятна томбола с любими награди очаква   потребителите на мобилното приложение на Yettel с кампанията „Избери си награда“. Страхотната изненада вече е заредена в апликацията на телекома, където до 31 август всеки участник ще може да се включи в тегленето на чудесна награда от Philips и дори сам да избере за кой любим продукт на марката да се състезава. 

За да изпробват късмета си, потребителите трябва да открият банер в секция за „За теб“ в приложението Yettel. Той ще даде възможност на участниците да се включат в томболата и сами да изберат продукта, който биха искали да спечелят в тегленето. Неустоимите награди включват 5x уреда за приготвяне на вкусни изкушения без мазнина Philips Airfryer XXL, 5x система за гладене с пара Philips All-in-One 8000 Series, 3x автоматична машина за еспресо с богато разнообразие на вкусове Philips 5400 Series и 3x безкабелна прахосмукачка за сухо и мокро почистване Philips Wireless Vacuum 8000 Series Aqua Plus. 

Сред селекцията любими продукти на Philips e хитовият Philips Airfryer XXL. Той е мечтаната награда за всички, които се стремят към здравословен начин на живот и използват новите технологии, за да спестят време и усилия в кухнята. Интелигентният уред разполага с технология за отделяне и улавяне на излишната мазнина и е единственият Airfryer, който автоматично настройва времето и температурата по време на готвене. Пържи с малко или без никаква мазнина, пече, грилова и дори притопля храна и идва с 500+ ексклузивни рецепти в приложението NutriU. Освен това е щадящ към природата с до 70% по-ниска консумация на енергия от обикновена фурна и всички подвижни части и кошницата QuickClean се почистват бързо и лесно и в съдомиялна машина. 

Потребителите на приложението могат да играят и за друг впечатляващ уред от семейството на Philips – ютия от серията 8000 „всичко в едно“ (Philips All-in-One 8000 Series). Системата за гладене осигурява чудесни резултати при премахване на гънките от дрехите благодарение на мощна пара и специална многоъгълна дъска за максимално удобство. Страстните любителите на кафето пък ще бъдат изкушени от възможността да спечелят напълно автоматичната машина за еспресо Philips 5400 Series. С нея могат да бъдат приготвени повече от 12 вида ароматни напитки като еспресо, кафе, капучино и лате макиато с натискане само на един бутон. 

В лятната томбола на Yettel може бъде спечелена и вакуумната прахосмукачка Philips Wireless Vacuum 8000 Series Aqua Plus, която почиства блестящо всяка повърхност. Снабдена е с уникалния накрайник Aqua за почистване само с едно движение и идва с двойно по-голяма сила на засмукване на различни видове замърсявания – от прах до лепкави петна.  

Всеки от потребителите на мобилното приложение може да участва в томболата веднъж в периода на кампанията и да спечели една от наградите. Печелившите ще бъдат изтеглени през септември в рамките на 14 календарни дни, считано от 01.09.2023 г., а всички победители ще бъдат уведомени лично. 

Пълните условия за участие в лятната томбола можете откриете в приложението Yettel или на сайта на оператора.  

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай