Явор Бахаров: С Рая Пеева сме като кучета

Сблъсъкът между нас е страхотен, но никога до кръв, уточнява актрисата

Явор Бахаров: С Рая Пеева сме като кучета | StandartNews.com

„Ние сме като кучета – изправим ли се един срещу друг, сблъсъкът е страшен“, признаха Явор Бахаров и Рая Пеева по Би Ти Ви. Актьорите, които са гаджета от 5 години, открай време обожават най-добрите приятели на човека и винаги са готови за подобни сравнения. Но Рая побърза да уточни, че каквото и да се е случвало, Явор никога „не й е пускал кръв“. Тя, разбира се, е била много разочарована от последните му изцепки в Банско, когато го арестуваха за шофиране след употреба на алкохол и трева, но и в най-тежките моменти е била плътно до него.

Докато Явор е бил в ареста, тя и Захари Бахаров са се опитали да скрият новината от майката на братята. „Тя разбра няколко дни по-късно. Много обичам тази жена и бях силно притеснена за нея. Тогава получих и първата си паник атака. Занесох му книга в онова студено място и написах между редовете, че го обичам и съм плътно до него“, сподели още Рая в „Търси се“. Дъщерята на рокаджията Пейо Пеев и на Красимира Демирова обаче намекна, че може би това е бил единственият момент, в който се е разколебала в отношенията им с Явор.

Всъщност те се познават отпреди 15 години – тогава той е само на 20, а тя е по-малка. Двамата са от един и същ софийски квартал, „Бъкстон“, а Бахаров младши веднъж я кара с автомобила си от морето до столицата. Главното впечатление, което му прави момичето, е, че не млъква през целия път. Когато след време се засичат в някаква дискотека, си тръгват заедно, но за да си говорят цяла нощ – и никакъв секс. В онзи момент Рая е с разбито сърце, защото току-що се е разделила с мъжа, за когото е предполагала, че ще бъде единственият в живота й. А когато Явор остава сам в апартамента под наем, я кани при него – ей-така, да опитат, почти без никакъв ангажимент. И оттогава са неразделни. „Рая е много старозаветна – иска пръстен, брак, сватба... Аз съм малко по-различен. Но щом толкова иска, ще го направим“, зарече се Бахаров в ефир. Рая пък призна, че действително мечтае да се види като булка в бяла рокля, но „до бебето има още две години“.         

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай