Яневски призна за Джулиана Гани

Били само приятели, твърди Виктор Крум от "Хари Потър"

Яневски призна за Джулиана Гани | StandartNews.com

Неверният съпруг на плеймейтката Джулиана Гани - Илиян Найденов, обвини жена си, че въртяла любов със Станислав Яневски. Звездата от "Хари Потър" заяви, че не му се харесва името му да се замесва в подобни интриги:

„Познаваме се, но нямам нищо общо с нея. Човек не може да изпие кафе с някого и веднага да не тръгнат клюки… Винаги съм странял от публичното пространство защото такива писания въобще не са по вкуса ми!“, добави Стан затова, че бе замесен в грандиозния скандал между риалити звездата и мъжа й Илиян Найденов, пише LifeOnline.bg. След като бе изловен да флиртува с непозната в мрежата, пишман диетологът от Монтана обяви, че Яневски е новодошлият в живота на Гани, който спи с нея.

"Няма нищо вярно в твърдения на този човек, който даже не познавам. С Джулиана се знаем отдавна, но не сме гаджета, нито спим заедно. Приятели сме. Вярно е, че бях с нея в Монтана. Тя имаше нужда от превоз дотам. Помоли ме да отидем. Не бяхме сами. Имаше и други хора - приятели на Джулиана. Как връзка ще имам с нея? Аз през повечето време съм в чужбина", обяснява екранният Виктор Крум.

Силен ли е имунитетът ви? Вижте как да разберете!

Всички любопитни новини са тук!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай