Четвъртък,

WhatsApp с нова функция

От: "Стандарт" -
A
A
A

Нови режими ще откриват спам

Разработчиците на WhatsApp са съобщили, че тестват нова функция, която позволява да се изключват известия от груповите разговори, без да се излиза от тях.

Отбелязва се, че много потребители са недоволни от факта, че ги добавят към груповите чатове, но не могат просто да ги напуснат, без да бъдат забелязани от другите участници. Новата функция “режим на игнориране на архивни чатове” ще позволи на потребителя да остане в групата, но няма да получава уведомления за нови съобщения, съобщава РИА Новости позовавайки се на 9to5Google.

Преди това действията в архивните групи довеждаха до автоматичното им „разархивиране“, но сега това няма как да се случи, когато този режим е активиран.

Както вече беше съобщено от Kuban News, в WhatsApp ще се появи нов раздел, наречен Groups. В настройките за поверителност можете да изберете кой точно ще може да добавя потребители към групи.

Разработчиците на WhatsApp тестват и нова функция, наречена "тъмен режим". Когато “тъмният режим” е включен, цветовата гама на приложението се променя - фонът става черен и текстът изглежда бял. WhatsApp ще има и други нови функции, които ще ви позволяват да получавате допълнителна информация за съобщенията и по този начин да откривате спам.

 

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички