Вярвате ли? Стана ясно къде отива Кадиев

Ролята е доста изненадваща

Вярвате ли? Стана ясно къде отива Кадиев | StandartNews.com

Предстои голяма промяна в кариерата на Сашо Кадиев. Той вече не е част от предаването "Преди обед", но за сметка на това поема към ново предизвикателство, което вероятно ще изненада мнозина, пише Шоу Блиц.

За първи път публиката ще види Кадиев в нетипична за него роля, различна от това, с което той обикновено се представя. Едва ли си представяте изобщо да го видите в такъв образ.

 Актьорът влиза в "Момчетата и градът" от Кристофър Шин, чиято премиера е на 25 септември в Малък градски театър "Зад канала", става ясно от трупата.

За първи път публиката ще види Кадиев в нетипична за него роля, различна от това, с което той обикновено се представя. Режисьорът Златомир Молдовански избира за втори път през последните две години Кадиев в свой спектакъл след "Игра за двама", в който актьорът си партнираше със София Бобчева, а след това – със Стефани Ивайло.

На сцената този път ще е актрисата Мартина Тодорова. Сценографията и костюмите са на Теодора Лазарова, музиката – на Валерия Крачунова и Павел Стефанов. 

"Момчетата и градът" е с оригинално заглавие Dying City. Авторът Кристофър Шин поставя героите в момент на криза, провокирана от загуба, тъга и липса на обич.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай