Вярва ли в любовта Мария Игнатова

Водещата на „Папараци“ все още не говори за новия мъж до себе си

Вярва ли в любовта Мария Игнатова | StandartNews.com

Мария Игнатова е готова със своите 20 въпроса, с които ще разбулва тайните в душите на известните си гости в „Папараци – ново 20!“. Първият комедиен таблоид, който стартира на 20 септември по bTV, няма аналог в телевизионното пространство у нас, твърдят продуцентите му Иван Христов и Андрей Арнаудов. Четвъртият основен играч в компанията е Даниел Пеев от прекъснатия заради извънредното положение сериал „Съни бийч“. Дънди ще организира допълнителни майтапи – ще дава съвети на народа как да се „справи“ със светския живот. В интернет битието феновете ще гледат “Hate park” и Бети Методиева, както и хитовата рубрика „Мирон става ВИП“.

Мария Игнатова не крие, че поема с кеф поредната телевизионна ръкавица. Блондинката, която превърна иронията и самоиронията в своя запазена марка, открай време признава, че обича да се състезава с мъжете. Сега ще има чудесна възможност, за да докаже, че не пада по-долу от бившия си екранен и любовен партньор Димитър Рачков. Той трябваше да води заедно с Васил Василев-Зуека „Маскираният певец“, но вече Геро допълва дуета в шоуто, което започна на 12 септември. Маги и Джуди Халваджиян коментираха, че засега само са „заели“ Игнатова на колегите си, но дали за в бъдеще за нея отново ще има място в продукциите на доскорошните й основни работодатели, може само да се предполага. Но пък Мария не си пада по дългосрочни модели, а е фен на адреналина и на Волтер, който твърди мъдро: „Сутрин кроя планове и цял ден върша глупости“. При нея – лишената от суетата на „красавиците“ – няма клишета от най-ранна детска възраст. Като отроче на инженери, се очаква тя поне малко да „вдява“ от точните науки, но голямата й сила е в приключенията. Като тийнейджър се озовава в приемно семейство в Додж сити, Канзас, а домакините й, Грациела и Диого, са истински жители на Дивия запад. За да се измъкне от средностатистическата американска скука, българката започва да тренира лека атлетика. Прибира се в родината на 17, но отново стяга куфарите – този път за Холандия. В Страната на лалетата, където признават дипломата й от САЩ, завършва колеж, където подготвят телевизионни журналисти. Именно там става на „ти“ с камерите – както и в кастинг агенцията за модели. При следващото си завръщане в България се класира във „Втори тотошанс“. Пробва се и като певица – има три записани парчета, и като актриса – съвсем епизодично в холивудските продукции „Риба чук“ и „Икона“. И тогава на сцената се чува звън – от телефона на човек, упълномощен от Джуди Халваджиян да преговаря с блондинката за проба като ководеща в „Господари на ефира“. Така започва 12-годишната сантиментално-професионална сага с Димитър Рачков. Но, уви, днес те дори не си говорят. Поне така твърдят свидетели на крайно случайните им срещи покрай клана Халваджиян. Кой на кого пръв е изневерил е въпрос в сферата на масовите хипотези. Сигурното е, че Рачков напоследък се подвизава със сочна плеймейтка, която напирала да стане първата официална госпожа Рачкова, а за Мария активно се говори, че се е приютила в лоното на журналиста Ивайло Нойзи Цветков. Но самата тя не влиза в никаква конкретика за него.  

„Вярвам, че има хора, които трябва да се срещнат. Те се срещат и се разразява стихия, която помита всичко наоколо – и тях самите. И оттам насетне нищо не е същото. Не 3, а 300 години да отминат. И ако някой ви лъже, че няма подобна любов, нека му отрежат езика, както се казва в „Майстора и Маргарита“. Любовта изначално не е страх, вина, изнудване, манипулация, жертва, зависимост, нужда, сигурност. Хората се унищожават един друг и най-безотговорно наричат това любов. Техните деца израстват с идеята, че така се обича и това е да си обичан. И всичко се повтаря до безкрай. Тъжно. Няма нужда да си готов на всичко, ако любовта е истинска“, споделя преди време Мария пред Diva. Тя признава, че е смела до лудост и принципно е винаги готова да понесе последствията – защото тъкмо този й нрав е причина за най-смислени и вълнуващи моменти в живота и кариерата й. Така възпитава и сина си Виктор, чиито баща е бизнесменът Петко Димитров – да е смел, свободен, да цени важните неща.

Игнатова се „надъхва“ за полета на духа от любимите си автори – Оскар Уайлд, Джон Стайнбек, Чарлз Буковски, Екзюпери. Техните творения са „дежурни“ на нощното й шкафче. И не пропуска да припомни, че родителите й са главните „виновници“ за това, което е – наследила е гените им на бунта, дали са й възпитание и са я изучили, както се полага. Но още на 18 решава, че няма прекалено често да им иска съвети и помощ. Сред най-близките й приятелки все така е Алекс Раева, която пък става панелистка в „Маскираният певец“. Двете са от една и съща кръвна група – на еманципантките, които винаги държат да имат избор. 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай