Всеки плюе звездите

Според таблоидите Чарлийз Терон е ужасна майка, защото "влачи" сина си на този кадър

Всеки плюе звездите | StandartNews.com

Чарлийз Терон, Хилъри Дъф, Рийз Уидърспун си навлякоха гнева на хейтърите заради всекидневни постъпки

Известните хора често понасят ударите на хейтърите. Дори нещо повече - те са критикувани почти за всичко, което правят като родители. Дали актрисите и певиците ще кърмят или ще хранят бебето си с изкуствена храна, дали напълняват или отслабват твърде много или дали просто се осмеляват да имат или да нямат деца, които пък понякога могат да се държат зле... Изобщо прочутите родители нямат почивка от словесни интриги. При тях обаче случаят е по-особен и по-гаден - одумват ги хиляди непознати, не само близки и роднини. И понякога заради напълно нормални и естествени неща, които правят, те се озовават под обстрела на негативни реакции. А те идват от злобни и тесногръди клюкари, които раздават присъди.

Заради невинна снимка, направена от папарак, хейтъри захапаха Чарлийз Терон. Жълт вестник дори я нарече "майка чудовище", защото се опитала да защити сина си Джаксън по време на хаотично нападение на папараци. Актрисата беше обвинена, че го е "влачила", а тя явно се опитва да го прегърне и спаси от нахалните фотографи.

Таблоидите засрамиха и друга известна майка - Хилъри Дъф. Вестник й даде оценка "4-", защото сподели снимка, на която държи сина си Лука, който плаче, докато го подстригват. "Всичко, което правя, бива осъждано или критикувано и целият свят иска да се знае за това", каза Дъф.

Дори когато звездите правят вкусни канелени сладки, те си навяват неодобрение, както стана с Рийз Уидърспун. Актрисата публикува преди време очарователни снимка на закуската, която е приготвила за малкия си син Тенеси и незабавно беше засрамена онлайн. "Каква ужасна храна за подрастващо момче" - в подобен дух бяха коментарите. За щастие, те не спряха Уидърспун да продължи да публикува снимки на още вредни закуски и спокойно да живее живота си като обикновен човек.
Прекрасната Блейк Лайвли, която в момента е бременна с второто си дете, пусна преди време снимка на съпруга си Райън Рейнолдс, който носи дъщеря им Джеймс в кенгуру. Веднага скочиха срещу актрисата, че момиченцето не било носено по правилния начин. После актьорът трябваше да отиде в телевизионното Today show, за да обясни, че не е използвал кенгуру преди и че вече си е научил урока. "Аз съм баща за първи и това не е първата грешка, която допускам и мога да гарантирам, че няма да е последната", заяви тогава актьорът.

Дори риалити звездата Ким Кардашиян, правеща милиони без никакви таланти, беше оплюта от "родителската" полиция.

Съпругата на Кание Уест публикува голо селфи

което обиколи планетата, веднага събирайки 1 милион и 700 хиляди харесвания. "На това ли учите детето си?", захапа я на мига един от нейните последователи. Ким обаче взе, че отговори: "Искам Норт да се гордее със себе си и да се чувства удобно в тялото си. Не искам да расте в свят, в който не може да изпита всичко, което означава да бъдеш жена. Аз съм майка. Аз съм жена, сестра, дъщеря, предприемач и ми е позволено да бъда секси."

Суперизвестната Коко Роча, избрана за топ модел на "Вог", едва ли е предполагала, че ще си навлече толкова неприятности и че ще предизвика силен отзвук, когато сподели суперсладка снимка, на която неколкомесечната й Йони се храни с биберон. Хората веднага започнаха много лошо да я критикуват, че не кърми детето си и супермоделът трябваше да отговори в отделно изявление. "Обичах да кърмя Йони през първите пет месеца от живота й и тогава един ден млякото ми просто пресъхна", написа Коко. Не че изобщо беше длъжна да се обяснява на когото и да било за майчинството си.
Съпругата на поп звездата Джон Леджънд, моделът Криси Тейгън, също може да се похвали с куп критики. Като се започне от това, че излиза на вечеря скоро, след като е родила, и че е избрала само женски ембриони по време на ин витро процедурите, та чак до това, че яде захарна зърнена закуска през бременността си. "Никога няма да разбера защо родители критикуват толкова остро други родители, знаейки, че ще полудеят, ако са подложени на същото през цялото време.

Никой родител не мисли, че е перфектен.

Ненавиждам тези л*йняни коментари

Кой би искал да кара някой друг да се чувства ужасно за забавление?", избухна в Туитър Криси. Съпругът й също я защити, казвайки, че когато критикуват нея, критикуват него. Да станеш родител безспорно е от най-важните неща в живота, но някои не издържат на напрежението или пък се фиксират и се озовават на ръба на разума.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай