Всеки ден е приключение на детски лагер

Съчетайте полезното и приятното с помощта на детски летен лагер Лъки Кидс

Всеки ден е приключение на детски лагер | StandartNews.com

Децата очакват много неща с нетърпение, но едно от тях, за което чакането е почти непоносимо, е именно лятната ваканция. Без значение дали ходят на детска градина или са ученици, този сезон ги привлича с приятните температурни условия и множеството дейности, с които да се забавляват. Късите и свободни дрехи, ходенето на море или планина, безкрайните игри – част от мечтите на всички малчугани.

Лятната ваканция е време както за почивка, така и за нови и полезни знания. Най-добре е да намерите дейност, която да е полезна за децата ви и да ги развива. Това не е лека задача и има голямо значение.

Предлагаме ви прекрасна възможност. Съчетайте полезното и приятното с помощта на детски летен лагер Лъки Кидс. Това е международен лагер, който се провежда в ски курорта Банско. Предлага куп забавления и възможности за развитие на деца от 5- до 15-годишна възраст. Там те не само ще изградят много нови приятелства, ще се откъснат от градската атмосфера и технологиите, а и ще развият знанията си по английски език и ще се спортуват.

Настаняването е в един от най-хубавите хотели в страната ни – апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс. Той осигурява необходимия комфорт и също така безопасност. Екипът се грижи отлично за своите гости и обръща внимание на всеки детайл. Има прекрасна база и предоставя много възможности за различни дейности.

Детският лагер Лъки Кидс включва по 4 часа английски дневно. Специалисти обучават децата ви, без значение от тяхното ниво на езика, като им задават различни проекти, с които да обогатят знанията си и в други сфери. Научават ги да правят интересни и образователни презентации. Така мъниците разбират реалните ползи от технологиите и се стимулират да търсят и отсяват полезна и достоверна информация по зададена тема.

Тези занимания са подпомогнати от прекрасните условия на хотела. Той разполага и предоставя интерактивни зали, снабдени с необходимата техника и условия за качествено провеждане на занятията. Често в помощ се явява класическа музика за фон, която стимулира концентрацията.

Цели се всяко дете да се открои с качествата и уменията си, а също така да продължи да ги развива.

Най-интересният ден от седмицата е този, в който всички заедно отиват на поход или пикник в планината и преговарят наученото. В този ден децата имат възможност да се докоснат до конната езда, а ако това не ги влече – да играят футбол, федербал и много други интересни игри. Учителите им са с тях и следят за благополучието на всички.

Прекрасният хотел има и био басейн, в които децата могат да плуват. Той е с приятна температура и е безопасен. Също така в тази част малчуганите могат да влязат в солна стая или да се забавляват с приключенски душове. Има много приспособления, които ще удивят децата ви. Всички те са иновативни и полезни.

Съществена част от детския лагер е програмата „Добродетели”. С нея преподавателите представят същността на любовта, приятелството, уважението, толерантността и други важни неща, които са от голямо значение. В началото на всеки ден учителите разказват за една добродетел и през целия ден всички трябва да се опитват да я следват. Това научава децата да са разбрани, добри и отзивчиви. В края на лагера всяко дете се отличава с грамота за добродетелта , която проявява най-много.

Лъки Кидс прави лятото незабравимо. Децата натрупват нови знания и развиват различни умения в приказна среда. Учителите се грижат за тях и им помагат с всичко по силите си. Това е перфектната почивка, която съчетава забавлението с учението.

Помогнете на детето си да оползотвори летния сезон, като му осигурите незабравими моменти.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай