Володя Стоянов се изповяда: Измъкнах се от ада

Добре съм, но не смея да се похваля, сподели легендарният народен изпълнител

Володя Стоянов се изповяда: Измъкнах се от ада | StandartNews.com

Легендарният народен изпълнител Володя Стоянов вече е добре след 40 дни в полунесвяст в COVID-отделението на ВМА. Певецът вече е изписан и е на домашно лечение в къщата си в Петрич, в която строи от години и духовен център.

"Добре съм, но не смея да се похваля. Измъкнах се от ада с този коронавирус, но още продължавам да се възстановявам. Радвам се на първата пролет, закачих си мартеница на разцъфналото бадемово дърво за здраве. И чета по цял ден, пея си с внучката Влада, вече почнах и да записвам, радвам се на малките неща. Хубав е животът, когато си здрав", сподели Стоянов пред столичен ежедневник.

"Подготвям и музика за феновете си. Имам вече 20 албума, през декември станах на 60 г. и продължавам да пея. Работя със Стоян Джамбазов-Джемби, Здравко Георгиев и Юли Мирчев. И да се похваля, че в албума ми се включва и внучката ми Влада, и тя припява", казва Войводата.

Народният певец изкара повече от 40 дни с тежка форма на коронавирус в болница. След като излезе, се зарадва на народната любов. "Постоянно ми пишат хора и се интересуват как съм. Толкова е мило - от България, от САЩ, от Австралия са се молили да оздравея. Адвокат Драмов от фондация "Ванга" ще направи курбан за мое здраве на Рупите, когато се оправя съвсем. Радвам се, че ме обичат", казва Володя.

Обгрижван е от семейството, наблюдава го и рехабилитатор, тъй като е бил обездвижен дълго време.

"Не разбрах как съм се заразил. Изведнъж се почувствах зле, оказа се, че имам двойна бронхопневмония, тежка, закъсняла форма. Проф. Рахнев направи чудеса за мен и ме спаси. Моя е вината, че не се ваксинирах навреме. Имах доста участия и все отлагах. Върнах се от ада и сега съм много щастлив, че оцелях", добави Стоянов.

Той е отслабнал 8 кг от престоя си в болницата и сега жена му го глези с вкусни гозби, но яде два пъти по-малко количество от преди.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай