Понеделник,

Водолеи, звездите са с вас! Деви, ще се радвате на пари

От: Стандарт -
4361
Водолеи, звездите са с вас! Деви, ще се радвате на пари
A
A
A

ОВЕН

Не бързайте с новите начинания. Ще се окаже по-сложно да постигнете целите си. Разногласия и спорове ще ви пречат да се съсредоточите и да взимате верните решения. Затова заложете на рутинните задачи и довършете изостанала работа Търпението ще ви донесе дивиденти.

ТЕЛЕЦ

Денят няма да започне добре, но не бързайте с изводите. С времето позитивните тенденции нарастват и ако нещо не се е получило сутринта, то по-късно през деня може да бъде осъществимо. Не винаги ще намирате общ език с околните. Ще имате разногласия даже с тези, с които сте се разбирали добре. 

БЛИЗНАЦИ

Днес ще реагирате доста емоционално на всякакви дребни неуредици. Постарайте се да бъдете дружелюбни. Даже незначителните разногласия могат да станат причина за сериозни проблеми с дълготрайни последици. Ще имате успех в работата, особено там, където се изисква творчески подход. 

РАК

Ден, пълен с неочаквани и приятни събития. Не стоите без работа и с ентусиазъм се захващате с нови предизвикателства. Ще се стараете да научите всичко, което може да ви бъде полезно. Имате шанс да помогнете на познати, оказали се в сложна ситуация. Днес може да купите неща и да зарадвате близките си.

ЛЪВ

Със сигурност това ще бъде най-успешния ви ден от седмицата. Ще се наложи да се занимавате с дела, изискващи голямо внимание и компетентност. Понякога ще трябва да мислите за много неща едновременно. Отлично ще се справите и нищо няма да отложите за следващите дни. 

ДЕВА

Както и да се развиват събитията днес, задължително трябва да съхраните самообладанието си. Това ще ви помогне да имате успехи там, където останалите са се провалили. Втората половина на деня ще ви зарадва с парични постъпления. Много добро време за покупки и за решаване на финансови въпроси.

ВЕЗНИ

Въпреки че, много неща няма да вървят по план, вие бързо ще се ориентирате, ще взимате верните решения и ще намирате най-краткия път за решаване на проблемите. Денят е благоприятен за сключване на сделки и решаване на финансови въпроси. Вероятни са добри новини отдалече.

СКОРПИОН

Избягвайте натоварванията и стресовите ситуации днес. Ще е полезно да си починете и ако е възможно да смените обстановката. Ако може да отложите нещо за по-късен етап, струва си да го направите. Имате нелоши идеи, но за реализацията им ще са ви нужни помощ и време.

СТРЕЛЕЦ 

Отличен ден, подходящ за решаване на много въпроси. Често ще виждате неща, пропуснати от околните. Не са желателни физически натоварвания. Ако се занимавате със спорт, бъдете внимателни. Така ще избегнете травми или други неприятности. Вечерта ще е щедра на романтични изненади.

КОЗИРОГ

Днес сте настроени доста лекомислено. Може да кажете или да направите нещо, за което после ще съжалявате, така че бъдете внимателни с думите и действията си. Не бързайте с решаването на финансови въпроси. Ще ви е нужно повече време, за да съберете информация и да разберете, как да постъпите.

ВОДОЛЕЙ 

Ярък ден, пълен с приятни събития. Звездите са на ваша страна и през целия ден ще усещате подкрепата им. Ще започнете неща, за които преди време не сте се решавали. Успехът ще дойде неочаквано бързо. По-късно ще се наложи да се занимавате с чужди проблеми и да поправяте грешки, допуснати от други.

РИБИ

Не се сърдете за дреболии. Сутринта може да сте доста избухливи и околните ще останат неприятно изненадани от вашето поведение. Кратка разходка ще ви помогне да се успокоите и да съберете мислите си. По-късно ще се срещнете с приятни хора и ще забравите за неприятните усещания през деня.

 


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички