Внукът на Тато с нов бизнес

Тед Морган Живков зарязал покера заради киното

Внукът на Тато с нов бизнес | StandartNews.com

Тодор Живков-младши, който е дете на Владко Живков от проваления му и скандален брак с плевенската фурия Маруся Мирчевска, е зарязал покера. Тед Морган Живков, както се казва внукът на Тато, отдавна живее в Щатите, където е прочут с таланта си на покер играч. След като натрупа респектиращо богатство по съвсем легален начин, наследникът напоследък не е участвал в нито един покер турнир, но затова пък се опитвал да влезе в киноиндустрията, ставайки продуцент.  

Владко, който носи фамилията не само на най-известната политическа династия в България на всички времена, но и на някой си Морган - втори съпруг на Маруся, преди избухването на пандемията искал да инвестира във филми. Самата Мирчевска отдавна се рекламира като видна режисьорка, въпреки че това е доста спорно.

Тед и семейството му се радват на слънцето над Калифорния. Той е женен за рускинята Вероника, от която има две деца – момиче и момче. Дъщерята е звезда в тениса и дава заявка за световна кариера. Не е ясно дали Живков е водил съпругата и децата си в България, за да ги представи на баща си Владимир, който живее с втората си жена във фамилната вила в „Бояна“. Знае се обаче, че се вижда със сестра си Елизабет от втория брак на Владо Живков – младата дама вече е дизайнерка като леля си Жени Живкова и често пътува между Европа и Щатите, за да пробие на международната сцена.       

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай