Внучката на Тодор Колев лъсна гола /Фото/

Теодора Кулева основа кабаре у нас и преди броени дни имаше първо шоу

Внучката на Тодор Колев лъсна гола /Фото/ | StandartNews.com

Появило се за първи път през 1881 г. в Париж, кабаретното изкуство най-накрая стигна и до нашите географски ширини - 141 години по-късно!

Вече е друго, смята внучката на непрежалимия Тодор Колев - Теодора Кулева. Блондинката основа кабаре у нас и преди броени дни имаше първо шоу, където събра мъже в женски дрехи и тежък грим, стендъп комици и други изпълнители.

Самата Теди Кулева-Гууд също взима участие в програмата - нейният специалитет е въртенето на обръч. Въртене, но в специална премяна - по жартиери, корсети, изрязани и впити костюми, мрежести чорапогащници... А в един от скечовете Теодора е баш без сутиен. За приличие все пак е сложила звездички на зърната на гърдите си, пише столичен ежедневник. 

"Едно от най-интересните и вълнуващи неща в шоуто е частта с бурлеската, това ще ви вземе акъла! Бурлеската е забавен, но и еротичен сценичен акт, който досега не е правен в България", казва Теди за шоуто си, което кръщава "Бум кабаре".

Кулева се пали по кабарето и бурлеската в Лондон, където дълго време живее и където среща половинката си Джоузеф Гууд. В лондонските артсвърталища тя е не просто зрител - играе с обръч на тамошните сцени.

Актриса по образование, внучката на Адама е позагърбила чистата актьорска професия напоследък и повече се концентрира върху обръчите и отглеждането на малката щерка.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай