Внимание: Изневяра!

Внимание: Изневяра! | StandartNews.com

Красивият колега най-често е новият обект на желанието

Ще познаете появата на третия по смяната на гардероба и парфюмите

Мъжете и жените непрекъснато спорят кой от двата пола изневерява повече и по-често. Истината е, че полът няма значение, а самият човек. В почти всички случаи има множество издайнически знаци, по които може да усетим, че ни лъжат.

Само за мъже

1. Уханието

Ако жена ви си смени парфюма, алармата може и да не се задейства веднага - вероятно тя се опитва да провокира интерес. Имайте предвид, че ако стигнете до крайност в подобна ситуация, това може да разруши отношенията ви непоправимо. Все пак, ако усетите мъжки парфюм от дрехите или ръцете й, най-вероятно устните й са били по-палави, отколкото можете да понесете. Бъдете нащрек.

2. Без интимности

В миналото и двамата сте се държали в леглото като диви зверове, но сега единственото, което получавате, е гърбът й, когато се опитате да започнете сексуалната игра. Или е изгубила интерес към вас, или го е пренасочила. Време е да си поговорите.

3. Нова визия

Жена ви сменя любимите си дрехи с други в напълно различен стил. Започва да цени марковото бельо, а косата й изглежда винаги страхотно. Ако и започне да сваля килограми и да вае мускули, направо сте изгубен - но не в превода, а в нейните намерения.

4. Грижи се за фигурата си

Съпругата ви внезапно започва редовно да ходи на фитнес, да се храни по режим, да следи очертанията на фигурата си. Опитва се да влезе във форма, дори и ако става дума само за два килограма. Все пак възможно е просто да иска да живее по-здравословно, да подобри бита си или пък да направи всичко това заради вас? Така че следете дали очаква одобрението ви, дали го цени, или пък всичко това е заради някой друг.

5. Лъжата

Хващането в лъжа е важен знак за това, че не е искрена - а до изневярата остава само една крачка. Следва гняв, безсилие, яд, тъга - от ваша страна. А която е готова да излъже веднъж, би го направила отново.

6. Остава до късно на работа

Повечето жени, които решават да изневерят, го правят на работното си място. Така че освен ако не е повишена наскоро, да трябва да завърши важен проект или просто да е в средата на много напрегнат период, ангажираността в работата й не трябва да се променя особено. Ако внезапно започне да прекарва повече време в офиса, твърде вероятно е то да се плаща от някой друг мъж.

7. Впечатлена е от съседа по бюро

Нежната ви половинка започва да говори непрекъснато за новия си колега - че е приятен и свестен. А после внезапно спира. Най-вероятно изневярата вече е започнала или е в процес на осъществяване. Този симпатичен мъж, който толкова я е впечатлил, не може просто така да се изпари, нали? Всъщност той е изчезнал само от вашата вселена, защото вече се е превърнал в център на нейната. Ако забележите дори и най-леката форма на привързаност на жена ви към друг мъж, алармата трябва да се задейства - евите просто не правят така. Може да се приеме само ако мъжът, възбудил интереса й, е роднина или стар приятел.

8. Държи се отбранително и параноично

Тя се страхува, че ще я хванете - дори когато изобщо не сте в час с графика й. Заеква и се тревожи дори когато й задавате съвсем невинен въпрос. Някои телефонни обаждания приема веднага и се държи странно, докато говори, а на други напълно избягва да отговаря. Това поведение може би ще ви накара да се разтревожите за здравето й. Докато не осъзнаете, че се чувства чудесно - просто получава допълнителна доза протеин.

9. Вече не ви критикува

В доброто старо време на нея й пукаше за вас - какво правите, какво мислите, как се държите. Но сега май й е безразлично дали сте жив. Нито пък се стреми да коригира навиците и поведението ви. Може да се е примирала или отказала да ви променя - но една влюбена жена никога не прави така. Или пък е намерила някой друг, който не притежава вашите грехове и лоши

10. Прекъсва контактите ви с нейното семейство

Реже вашето общуване с нейното семейство - може би мисли, че така по-лесно ще прекрати отношенията ви. Или пък използва роднините си, за да се прикрива. Вероятно те са по-наясно от вас с това какво се случва - и надали го одобряват.

Само за жени

1. Емоционална отдалеченост

Изведнъж отношението му към вас се променя. Затваря се в себе си и се ограничава единствено до рутинните разговори. Тази промяна в държанието психолозите обясняват с чувството за вина - колкото по-малко говориш, толкова по-малка е вероятността да се издъниш и да бъдеш разкрит.

2. Странен е

Той за отрицателно време променя всекидневните си навици. Започва да се грижи за външния си вид, застоява се пред огледалото, купува си маркова риза - неща, които до преди това е наричал "излишни глезотии".

3. Лесно се изнервя

Прибира се нервен вкъщи, а при опит от ваша страна да разберете каква е причината, се натъквате на грубо, арогантно и на моменти дори агресивно поведение. Каквото и да направите - винаги грешите. Скандалите зачестяват.

4. Параноя

Обсебва го параноята, че непрекъснато го следите и искате да се месите в личния му живот. Все по-често говори колко обсебваща сте и как свободата и взаимното доверие са водещите в една връзка.

5. Служебните ангажименти растат

Изведнъж става доверено лице на шефа, който въпреки че не го повишава, разчита все повече на неговата помощ. Прибира се късно от работа, а командировките и служебните разговори зачестяват.

6. Разходите се увеличават

Колата все е за ремонт, най-добрият му приятел изпада в сериозно финансово затруднение и има нужда от "малък" заем. Възникват още куп непредвидени разходи, които се отразяват на семейния бюджет. И не на последно място, изведнъж фирмата, в която работи, решава да "прекрати" изплащането на редовните бонуси.

7. Пропуска ваканциите

Избягва да крои планове за бъдещето, изпраща ви сама на почивка с децата, тъй като е много ангажиран.

8. Застоява се пред компютъра

Остава пред компютъра до късно вечер. Всеки опит от ваша страна да разберете какво го задържа там завършва с внезапна смяна на страницата. Следва цяла реч за това колко е важно да се уважава личното пространство на всеки.

9. Все пита къде сте

Обажда ви се и ви "залива" със странни въпроси относно това къде сте и кога ще се приберете. Ясно е защо!

10. Става подозрително услужлив

Когато партньорът ви става прекалено услужлив, това е твърде подозрително. Мъжете по принцип не са най-жертвоготовните хора на света - разбира се, има и изключения. И ако гаджето или съпругът иска да ви взима редовно от офиса, то това означава, че в останалото време не иска да знаете къде е той. С кого е - и какво правят.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай