Внимание! За кои зодии петък 13-и ще е фатален

Петък 13-и винаги е бил ден, който буди ужас в суеверните представители на обществото ни

Внимание! За кои зодии петък 13-и ще е фатален | StandartNews.com

Петък 13-и винаги е бил ден, който буди ужас в суеверните представители на обществото ни. Този месец ще се случи по време на сезона на затъмненията. На 16 май лунното затъмнение на кървавата Луна ще изгрее в примамливия и обсебващ Скорпион, което може да хвърли светлина върху някои тъмни и изкривени фантазии. Въпреки че тази Луна е след няколко дни, все пак ще усетите топлината на страстта ѝ, предизвикваща истинска буря в петък 13-и, пише woman.bg.

Според някои астролози този иначе нормален ден ще бъде истинско изпитание за тези четири зодии.  

Близнаци: Внимавайте, все пак сте под влиянието на ретроградния Меркурий

По време на този петък 13-и е твърде вероятно да се почувствате неловко, да изтървете нещата от контрол или да се окажете в центъра на водовъртеж. Животът ще ви обърне с главата надолу, но колкото и да е странно, това ще ви хареса. Защото, когато има драма, има и забавление, и новини.

Лъв: Отношенията ви с другите страдат

В петък 13-и може да се почувствате зле, заради отношенията си с близките или половинката. Преценете как стоят нещата, когато се успокоите. И не бързайте с вземането на решения. Всичко си има две страни. Не забравяйте това.

Скорпион: Вие сте на ръба на тотална промяна

По време на този петък 13-и може да почувствате, че идва вашият момент. Нещо, което отдавна чакате да се случи. Оставете нещата да се случат, не бързайте да действате. Вселената и съдбата са на ваша страна. 

Водолей: Тежко ви е, но ще се справите!

Носите поне пет дини под една мишница, чувствате се притиснати и е твърде вероятно да не издържите психически на натоварването. Вярно е, минали сте през доста лоши неща, но можете да се справите. Не го забравяйте. Един петък, 13-и не може да сломи волята ви за живот и успех.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай