Петък,

Внимание! Намерените пари не са късмет

От: Редактор -
191
Внимание! Намерените пари не са късмет
A
A
A

Всеки човек, който намери пари на пътя се радва на късмета си, но се оказва, че това събитие има друг енергиен заряд и е знак от вселената с определена цел.

Езотериците и нумеролозите са на мнение, че намерените на улицата пари са един от начините на Вселената да привлече вниманието ни и да ни предаде своето послание. И че зад неочаквания "късмет", който ни е споходил, се крие огромен духовен смисъл. 

Например, ако в напълно безнадеждна ситуация откриете на улицата банкнота, това е знак за енергийното проявление на висшите сили. Чрез банкнотите или монетите ви се оказва помощ. 

Освен всичко друго, има значение и какъв е номиналът на откритата от вас банкнота. Хубаво е, ако на нея присъства числото 10. В нумерологията десятката се смята за символ на благополучие, ясно съзнание и нови открития.

От древни времена на парите се придават различни символични значения. А всяка банкнота има своя специална история. Това се дължи на факта, че използвайки парите, хората им прехвърлят част от своята енергия. Затова заедно с находката се предава и енергията на предишния й собственик.

Парите са и символ на власт. Колкото повече имате, толкова по-високо на социалната стълбичка се намирате.

Според езотериците в духовен план случайното получаване на пари показва, че човек е оценен от висшите сили. Това могат да бъдат духове, ангели или дори душите на нашите близки, избрали да общуват с нас по този начин. 

По правило хората намират на улицата много по-често монети. Има теория, че в това се проявява връзката с душите на мъртвите.

Знаците на духовния свят могат да приемат различни форми, така че намирането на пари може да се разглежда и като вид знак, който, ако бъде правилно разтълкуван, може да предостави полезна информация от висшите сили.

И не си мислете, че това е съвпадение. Следващия път, когато намерите банкнота или монета на пътя, знайте, че за това си има специална причина, пише enata.blitz.bg.

 


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички