Вторник,

Владо Карамазов с първи коментар за "Сървайвър"

От: Агенция Стандарт -
Владо Карамазов с първи коментар за "Сървайвър"
A
A
A

"Сървайвър" се завръща на екран и Владо Карамазов пак е в ролята на водещ на най-екстремното риалити в родния ефир. Снимките този сезон са направени с нови, модерни технологии и зрителите ще могат да се потопят изцяло в красотата на Филипините.

„Хората са много бедни и много щастливи. Те живеят в изключителна бедност и са много чисти - живеят в мизерия, пък миришат на хубаво, аз съм влюбен в тези филипинци“, сподели актьорът фотограф в ефира на bTV.

"Върнахме се 12 години по-късно отново във Филипините и в тези времена да се върнеш на подобно място си е голямо събитие, защото там е невероятна красота. Мястото, на което снимахме, е национален парк, изключително защитена местност, суперчисто, непокътната природа и около нас имаше много малки рибарски селца, които сега бяха станали много големи. Това беше много, много странно за мен. Но с течение на времето започнах да си припомням, че сме снимали на различни локации. Тези два месеца бяха като някаква утопия, защото много бързо човек свиква да не се знаимава с COVID-19 и битовизми. Преди винаги много съм се притеснявал по време на предаването, а сега ми беше много спокойно. Освен това не се случваха абсолютно никакви инциденти, всичко беше много спокойно", разказа още Карамазов.

Оказва се, че Владо Крамазов се отнася доста критично към собствените си кадри.

„Много ме е страх да не насаждам лош вкус, тъй като аз имам последователи в социалните мрежи. В България лошият вкус е навсякъде и всеки си мисли, че не насажда, но го прави“, смята актьорът фотограф.

На него му отнема една година да разбере за себе си, че не е лош пример в социалните мрежи. Всички конкурси и хора, които го поставят сред най-добрите, помагат да си даде тази самооценка. Печели много награди в Париж и е много горд, че е получил одобрението на емблематичния фотограф Стив Маккъри.

Сега желанието му е да започне да снима малко по-друг тип фотография - да разказва фотоистории на хората. Например набелязал е един човек, който сам се грижи за десет деца в неравностойно положение.

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички